Τιμήθηκε η μνήμη του Κώστα Τσόλα

ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΣΥΝΕΔΕΣΑΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΤΥΡΝΑΒΙΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ

Δημοσίευση: 05 Μαρ 2024 11:11

Στο Δημοτικό Θέατρο Τυρνάβου αναβίωσε μετά από πολλά χρόνια, το βράδυ της Κυριακής, η βραδιά μνήμης για το τυρναβίτικο καρναβάλι. Στην εκδήλωση έδωσαν το «παρών» άτομα που αγαπούν το καρναβάλι και με καλή διάθεση κάθε χρόνο δημιουργούν το αποτέλεσμα που βλέπουμε.

Παρουσιαστές ήταν ο κ. Νίκος Κράχτης και η κ. Έλενα Γράβαλου και βραβεύτηκαν άνθρωποι που άφησαν το στίγμα τους στο τυρναβίτικο καρναβάλι και το έκαναν τόσο γνωστό όσο είναι σήμερα. Αυτοί ήταν οι αείμνηστοι Γιώργος Αγριμάνης, «πατέρας» των βεγγαλικών και των καπνογόνων, αλλά και φανατικός καρναβαλιστής, και Κώστας Τσόλας, παρουσιαστής του καρναβαλιού για πάρα πολλά χρόνια και πολύ αγαπητός άνθρωπος στην περιοχή, που «έφυγε» πριν από τρία χρόνια από τη ζωή, και η κα Μαρία Γκίμα, πρώην αντιδήμαρχος Πολιτισμού, με μεγάλη ιστορία στο καρναβάλι, και ο κ. Τάσος Ψύρρας, ένας άνθρωπος δραστήριος με μεγάλη προσφορά. Η στιγμή που έκανε όλους να δακρύσουν ήταν η βράβευση των Γιώργου Αγριμάνη και Κώστα Τσόλα, αλλά και τα βίντεο με φωτογραφίες αρχείου, ενώ ιδιαίτερη ήταν και η στιγμή που η κ. Μαμανού παρέδωσε το αναμνηστικό βραβείο στην κα Μαρία Γκίμα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass