Βιβλία και δράσεις από το ΠΟΚΕΛ στο Βλαχογιάννι

Για την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου

Δημοσίευση: 08 Απρ 2024 12:45

Το Πολιτιστικό Κέντρο Εκπαιδευτικών ν. Λάρισας – ΠΟΚΕΛ προσέφερε βιβλία και υλοποίησε δράσεις στο Βλαχογιάννι Ελασσόνας, στο Δημοτικό Σχολείο και το Νηπιαγωγείο, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου.

Τα βιβλία παρέλαβαν η διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου, Φανή Μουράτη και οι εκπαιδευτικοί Αλεξία Σκυλογιάννη και Δήμητρα Τσαουσίδου, ενώ για το Νηπιαγωγείο η διευθύντρια, Αναστασία Παπανικολάου και οι εκπαιδευτικοί Κυριακή Σπαθαριώτου και Βασιλική Χατζάρα (ολοήμερο).
Το ΠΟΚΕΛ είχε ετοιμάσει 3 δράσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου, στο νηπιαγωγείο η Αγγελική Καρακαξά και η Μαριάνθη Φαφάνα διάβασαν με τα παιδιά κι έκαναν κινητικά παιχνίδια, η Ελένη Αναστασοπούλου διάβασε ένα βιβλίο της για τις μικρές τάξεις του δημοτικού και ο Αργύρης Γιουρούκης συνομίλησε με τους μαθητές των μεγάλων τάξεων του σχολείου.
Το ΠΟΚΕΛ συνεχίζει να προσφέρει βιβλία σε σχολεία και σχολικές βιβλιοθήκες, σε Φορείς και Συλλόγους, σε κεντρικές, απομακρυσμένες ή δυσπρόσιτες περιοχές του νομού και της χώρας. Όποιος θέλει να συμμετάσχει στη δράση του ΠΟΚΕΛ και να προσφέρει βιβλία, μπορεί να ενημερωθεί από τον γραμματέα, στο τηλέφωνο: 6983-444.094.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass