ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ… ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ

“Μυστικά και ψέματα” από την Κινηματογραφική Λέσχη

Δημοσίευση: 16 Νοε 2014 13:50 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 19:15

Το ταξίδι της Κινηματογραφικής Λέσχης Λάρισας συνεχίζεται με πανί, το πανί της μεγάλης οθόνης. Δεύτερη στάση, η αριστουργηματική ταινία του μεγάλου Βρετανού σκηνοθέτη Μάικ Λι “Μυστικά και ψέματα”, μεθαύριο Τρίτη 18 Νοεμβρίου στις 7 το απόγευμα και στις 9:30 το βράδυ στο Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο. Καθημερινοί άνθρωποι, ρεαλιστικές οικογενειακές καταστάσεις, απλό, απέριττο και ανθρωποκεντρικό σινεμά που απέσπασε τρία βραβεία στις Κάννες, πέντε υποψηφιότητες για Όσκαρ, Χρυσή Σφαίρα για την ερμηνεία της Μπλέθιν και καμιά εικοσαριά ακόμα βραβεία σε Φεστιβάλ ανά τον κόσμο.

Μετά το θάνατο των εύπορων θετών γονιών της, μια νεαρή μαύρη οφθαλμίατρος αναζητεί και βρίσκει τελικά τη φυσική της μητέρα, μια λαϊκή γυναίκα, εργάτρια και λευκή. H ταινία μιλά για τους προσωπικούς μας κάβους. Αυτούς που δένουν τα ανομολόγητα μυστικά μας. Τα μικρά και τα μεγάλα. Λυτά που λέμε στους άλλους και αυτά που λέμε στους εαυτούς μας. O Mάικ Λι της γκροτέσκας ειρωνείας του «Mεγάλες ελπίδες» και του απελπιστικά κυνικού «Γυμνός» γράφει και σκηνοθετεί ένα τρυφερό και ευαίσθητο δράμα. Αστείο κάποιες φορές, τραγικό άλλες, ακριβώς όπως και η αληθινή ζωή. Παραγωγή: Γαλλία – Βρετανία. Σκηνοθεσία: Μάικ Λι. Πρωταγωνιστούν: Μπρέντα Μπλέθιν, Τίμοθι Σπολ, Μαριάν Ζαν Μπαπτίστ. Τρίτη 18 Νοεμβρίου, 7 & 9:30 μ.μ.. Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass