Χορευτικό ταξίδι στον χρόνο...

ΑΠΟ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ Ο Μ.Λ.Σ. ΝΙΚΑΙΑΣ «ΘΕΟΚΛΗΤΟΣ ΦΑΡΜΑΚΙΔΗΣ»

Δημοσίευση: 12 Απρ 2024 11:01

Με μεγάλη επιτυχία παρουσίασε ο Μορφωτικός Λαογραφικός Σύλλογος Νίκαιας «Θεόκλητος Φαρμακίδης» την παιδική μουσικοχορευτική παράσταση με τίτλο «Παραδοσιακές νότες και χορευτικά ταξίδια στην Εγνατία Οδό», στο κατάμεστο από κόσμο Πολιτιστικό Κέντρο της Νίκαιας.

Τα χορευτικά τμήματα του συλλόγου εντυπωσίασαν με την άψογη εμφάνισή τους και εισέπραξαν το θερμό χειροκρότημα των θεατών. Την επιμέλεια της παράστασης είχε ο χοροδιδάσκαλος κ. Δημήτρης Χατζής. Τα χορευτικά συνόδευσαν οι μουσικοί Κώστας Κωστούλης, Θάνος Ρούμπος, Χρήστος Καλαμπούκας, Βασίλης Σαραντινός, καθώς και δύο μαθήτριες του Εργαστηρίου παραδοσιακής και λαϊκής μουσικής «Μελωδία» Βάλλια Πάκα και Γλυκερία Χατζίνα. Φορεσιές παραχώρησαν ο Μορφωτικός Σύλλογος Βερδικούσιας, ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Αμπελοκήπων Λάρισας και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Χάλκης. Την εκδήλωση παρακολούθησαν, μεταξύ άλλων, η αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας Ανδριάνα Κομήτσα, οι αντιδήμαρχοι Δήμου Κιλελέρ Αχιλλέας Χατζούλης και Αντώνης Ρετζιάς, οι δημοτικοί σύμβουλοι Γιάννης Ζαχαριάς και Ελπινίκη Ζουμπελούλη, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Νίκαιας Γιώργος Ψαρούλης και το μέλος Κώστας Παναγούλης, ο διευθυντής του Γενικού Λυκείου Νίκαιας Δημήτρης Σακελλαρίου, καθώς και εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass