Εργα 30 καλλιτεχνών στο «Χατζηγιάννειο»

ΕΓΚΑΙΝΙΑΖΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ

Δημοσίευση: 12 Απρ 2024 10:51

Εγκαινιάζεται σήμερα Παρασκευή εικαστική έκθεση, με έργα καλλιτεχνών από τον Νομό Λάρισας, στις 7.30 μ.μ., στο «Χατζηγιάννειο» Πνευματικό Κέντρο (β’ όροφος), στην αίθουσα «Τάκης Τλούπας».

Η έκθεση έχει θέμα «Αν θέλεις να λέγεσαι άνθρωπος, δεν θα πάψεις ούτε στιγμή να αγωνίζεσαι για την ειρήνη και το δίκιο...», την οργανώνει η Επιτροπή Ειρήνης Λάρισας (μέλος της Ελληνικής Επιτροπής για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη – ΕΕΔΥΕ ) και στο πλαίσιο των εγκαινίων θα παρουσιαστεί σύντομο μουσικό πρόγραμμα από τα μέλη του Παραρτήματος Λάρισας του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου, κ.κ. Δέσποινα Μαύρου και Νίκο Αλεξόπουλο, ενώ απαγγελία θα κάνει ο ηθοποιός Βασίλης Καρμίρης.
Επίσης, θα προβληθεί βίντεο με αρχειακό υλικό για τα παιδιά του πολέμου, το οποίο επιμελήθηκε ο Αχιλλέας Σίμος.
Την επιμέλεια της έκθεσης είχαν η Νατάσα Γιαλαμά, εικαστικός εκπαιδευτικός, μέλος της Γραμματείας της Επιτροπής Ειρήνης, και η Άννα Σπανοπούλου, φιλόλογος, ιστορικός Τέχνης, ενώ έργα τους παρουσιάζουν οι εξής καλλιτέχνες:
Αναστασίου Ελένη, Αντωνάκη Αλεξάνδρα, Βασδέκη Εύα, Γιαβασιάν Άννη, Γιαλαμά Νατάσα, Γκουντρουμπής Σάκης, Γκρίμπα Κατερίνα, Διαμαντή Άρτεμις, Ζάζος Αχιλλέας, Θαλασσινού Μαρία Ελένη, Κακάβα Στέλλα, Καραγγέλη Ευαγγελή, Καραΐσκου Βάια, Κατσιαούνης Γιώργος, Καφφέ Λεοντία, Κόντου Θωμαής, Κούπα Ευδοκία, Κρανιώτου Λιάνα, Λάνταβου Ευτυχία, Λιάκου Αμαλία, Ξεφτέρη Άννα, Παναγιώτου Μαρία, Πετρίκης Σωτήρης, Ρόπλου Άννα, Σαλταπίδα Δώρα, Τζαγκαράκη Εύα, Τσιλιλή Ελένη, Χριστοπούλου Ευθυμία και Αθανασιάδης Θανάσης.
Κατά τη διάρκεια λειτουργίας της έκθεσης θα πραγματοποιούνται ξεναγήσεις σε σχολεία και φορείς, κατόπιν συνεννόησης.
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6977-891.528, 6977-686.435.
Διάρκεια έκθεσης: 12/4 ως 26/4/2024. Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα – Παρασκευή 10.00 ως 13.00 και 19.00 ως 21.00, Σάββατο 10.00 ως 13.00.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass