Παραστάσεις με το έργο «Παγίδα ή διπλό παιχνίδι;»

ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΙΛΕΛΕΡ

Δημοσίευση: 12 Απρ 2024 11:31

Το στίγμα της νέας θεατρικής σεζόν στον Δήμο Κιλελέρ έδωσαν με αφορμή την έναρξη των παραστάσεων ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Αχιλλέας Χατζούλης με τον σκηνοθέτη Άκυ Μητσούλη, πλαισιωμένοι από τους ηθοποιούς του Θεατρικού Εργαστηρίου του Δήμου. Όπως επισήμανε ο αντιδήμαρχος, «για ακόμα μία χρονιά, πρωτόγνωρο για τα θεατρικά δρώμενα της περιοχής, μια ερασιτεχνική θεατρική ομάδα καταφέρνει και ανεβάζει τρία θεατρικά έργα! Πρόκειται για έναν πραγματικό άθλο που επιτυγχάνεται με τη διαρκή προσπάθεια και τη συνεχή εργασία όλων των συντελεστών, σε μια μεταβατική περίοδο και για τον πολιτισμό. Το σίγουρο είναι ότι θα διανύσουμε μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα θεατρική περίοδο.

Στην Αντιδημαρχία πάντα θέταμε τον πολιτισμό στην πρωτοκαθεδρία. Ο πολιτισμός δεν σταματάει, ανοίγει τους δρόμους που φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά. Το Θεατρικό Εργαστήρι του Δήμου με τριάντα μέλη που συμμετέχουν στις παραστάσεις είναι και φέτος πανέτοιμο. Συμμετείχε σε αυτήν τη μαγική διαδικασία που λέγεται θέατρο. Διαδικασία όπου ηθοποιοί και θεατές γίνονται ένα και όπου ο πολιτισμός χαράζει τα μονοπάτια για την ολοκλήρωση της ανθρώπινης οντότητας. Θέλω να συγχαρώ όσες και όσους μοχθούν για να επιτύχουν το αποτέλεσμα, το οποίο είμαι πεπεισμένος ότι θα απολαύσει το θεατρόφιλο κοινό».
Ο σκηνοθέτης Άκυς Μητσούλης τόνισε τα εξής: «Και φέτος το θεατρικό εργαστήρι του Δήμου Κιλελέρ συνεχίζει την πορεία των προηγούμενων ετών, παρουσιάζοντας και πάλι τρία θεατρικά έργα, καλώντας όλο τον κόσμο να τα απολαύσει. Δουλεύοντας σκληρά – κάτι για το οποίο πρέπει να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους ηθοποιούς, αλλά και τους συντελεστές του θεατρικού εργαστηρίου». Οι παραστάσεις θα ξεκινήσουν με το θεατρικό έργο του Ρομπέρ Τομά «Παγίδα ή διπλό παιχνίδι;» σήμερα, αύριο και μεθαύριο, στις 21:15, στο Πολιτιστικό Κέντρο Νίκαιας. Θα ακολουθήσουν άλλα δύο έργα το καλοκαίρι, στην αυλή του παλαιού Νηπιαγωγείου Νίκαιας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass