«Πλημμύρισε» καλλιτέχνες η Πινακοθήκη

* ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΤΗΚΕ ΧΘΕΣ Η ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΕΡΑΜΙΚΗΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΦΗΒΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ

Δημοσίευση: 24 Μαϊ 2024 12:10

Μαθητές και μαθήτριες, γονείς, εκπαιδευτικοί, εικαστικοί και πολλοί φιλότεχνοι Λαρισαίοι και Λαρισαίες βρέθηκαν χθες το απόγευμα στα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής και κεραμικής των παιδικών και εφηβικών τμημάτων του Ελεύθερου Εργαστηρίου Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών της Δημοτικής Πινακοθήκης Λάρισας-Μουσείου Γ.Ι. Κατσίγρα, που εδώ και χρόνια αποτελεί κορυφαίο γεγονός για τα εικαστικά της πόλης.

Φέτος, η έκθεση των μικρών μαθητών και μαθητριών του Εργαστηρίου φέρει τον τίτλο «Χρωματιστές Παλέτες-Κεραμικές Γλυφίδες» και περιλαμβάνει περί τα 250 ατομικά έργα ζωγραφικής (εφηβικά σχέδια με μολύβι, κάρβουνο και χρώμα), παιδικές ζωγραφιές με μολύβι, χρώμα και διάφορες τεχνικές, καθώς και έργα κεραμικής (διακοσμημένα πήλινα αντικείμενα).  Κατά τη διάρκεια των εγκαινίων της έκθεσης έγινε και η απονομή των βεβαιώσεων σπουδών στους μαθητές και τις μαθήτριες που έχουν συμπληρώσει μία από τις διετείς βαθμίδες του Ελεύθερου Εργαστηρίου. Αρωγοί στην προσπάθεια των παιδιών βρίσκονται πάντα οι καθηγητές και οι καθηγήτριές τους. Στην έκθεση συμμετέχουν οι: Γκουντουβά Μαριάννα, Καλαμάρας Γιώργος, Καφφέ Λεοντία, Κωστομοίρη Βικτωρία, Μάντζαρη Αλεξάνδρα, Μουτουσίδης Θάνος, Πάικος Αντώνης, Παναγιώτου Μαρία, Σαΐτης Θεόδωρος, Σέντζας Βασίλειος, Σταυροθεοδώρου Κατερίνα και Τζαγκαράκη Ευαγγελία. Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 23 Ιουνίου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass