Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟΥ «Θ. Θ.» ΣΤΟ «ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΜΥΛΟΥ»

Καλλιτεχνικό γεγονός το «Συγχαρητήρια! Προσλαμβάνεσθε!»

Δημοσίευση: 23 Δεκ 2014 11:50 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 20:27

Ένα από τα σημαντικότερα καλλιτεχνικά γεγονότα του χειμώνα, ήταν η χθεσινή επίσημη πρεμιέρα, της παράστασης του «Θεσσαλικού Θεάτρου», «Συγχαρητήρια! Προσλαμβάνεσθε!». Το έργο του Αντώνη Τσιπιανίτη, που παίζεται στη σκηνή του «Θεάτρου τουΜύλου», καταχειροκροτήθηκε χθες το βράδυ, ενώ μεγάλη επιτυχία σημείωσαν οι δύο γενικές δοκιμές του έργου και ενθουσίασαν το κοινό, που κατέκλυσε το «Θέατρο του Μύλου», δίνοντας μια πρόγευση, για τις επόμενες ημέρες. Την παράσταση σκηνοθέτησε ο Κώστας Τσιάνος, η εικαστική παρέμβαση στον σκηνικό χώρο είναι του Γιάννη Πέτρου, η χορογραφία του Χάρη Φλέουρα και βοηθός σκηνοθέτη είναι ο Βασίλης Γιαβρής. Οι βιντεοσκοπημένες σκηνές που σχολιάζουν όσα τραγελαφικά συμβαίνουν στη χώρα της κρίσης και της ανεργίας, έγιναν από τον Νίκο Γεωργάκη και τον Κώστα Τσιάνο. Τους ρόλους ερμηνεύουν με αλφαβητική σειρά οι ηθοποιοί: Βασίλης Γιαβρής, Νίκος Ζαρκογιάννης, Ασπασία Κοκόση, Χρήστος Κορδελάς, Ζωή Μουκούλη, Σταύρος Νικολαΐδης, Χάρης Φλέουρας, Χρήστος Χαλβατζάρας.

ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ- ΜΑΘΗΤΕΣ

Σήμερα Τρίτη, την παράσταση του «Θεσσαλικού Θεάτρου», θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν δωρεάν, 40 Εκπαιδευτικοί της Μέσης Εκπαίδευσης και 40 φοιτητές- μαθητές. (Ώρα έναρξης: 9 μ.μ. ακριβώς). Οι θέσεις θα δοθούν με σειρά προτεραιότητας και μετά την επίδειξη της σχετικής ταυτότητας. Πληροφορίες στο τηλέφωνο του Ταμείου του Θεάτρου: 2410-533417, στις ώρες: 10 π.μ.-1 μ.μ. και απόγευμα: 6 μ.μ. – 9 μ.μ.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass