ΣΤΙΣ 14 ΚΑΙ 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ

Το Θέατρο Τεχνών Λάρισας αναζητά ηθοποιούς

Δημοσίευση: 10 Σεπ 2015 8:02

Την ερχόμενη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου και μετά την επιτυχημένη ολοκλήρωση, της “Καλοκαιρινής περιοδείας, ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης Γιάννης Καλατζόπουλος θα κάνει οντισιόν σε επαγγελματίες και ερασιτέχνες ηθοποιούς, στο «Θέατρο Τεχνών» Λάρισας, (Τ.Βελησσαρίου & Πηνειού 9 - Πλατεία Εβραίων).

Η οντισιόν θα ξεκινήσει το απόγευμα από τις 7 μ.μ και θα διαρκέσει μέχρι τις 11.30 το βράδυ, με σκοπό την στελέχωση των Θιάσων της Χειμερινής Θεατρικής Περιόδου 2015 - 2016.

Οι ενδιαφερόμενοι θα εξεταστούν στα Θεατρικά Κείμενα:

α) Της “Παιδικής – Νεανικής Σκηνής”, για το ανέβασμα του σύγχρονου έργου για παιδιά και μαθητές των Σχολείων, του Γιάννη Καλατζόπουλου το οποίο και θα Σκηνοθετήσει ο ίδιος, με τίτλο: “Το τρελό - τρελό Ταξίδι του Αϊν-στάιν”.

β) Της “Κεντρικής Σκηνής”, για την γνωστή Κλασσική Κωμωδία του Γρηγορίου Ξενόπουλου, σε σύγχρονη διασκευή με τίτλο: “Ο πιο Μεγάλος Πειρασμός”.

Επίσης, την επόμενη ημέρα Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Παναγιώτης Σουπιάδης θα κάνει οντισιόν για την στελέχωση του θιάσου της “Μικρής - Παιδικής Σκηνής”, για το έργο: “Οι Περιπέτειες του Πινόκιο” , που έγραψε ο ίδιος, για μικρά παιδιά (Ηλικίας από 4 – 7 ετών), το οποίο και θα σκηνοθετήσει ο ίδιος.

Οι ενδιαφερόμενοι ηθοποιοί που θα προσέλθουν στις οντισιόν ,καλό θα ήταν να προσκομίσουν και το βιογραφικό τους σημείωμα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass