ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ

Η «Ονείρων Θαύματα» ανοίγει την αυλαία της

Δημοσίευση: 10 Σεπ 2015 8:03

Καινούργια θεατρική σεζόν για την «Ονείρων Θαύματα». Μια ομάδα που αγαπά το θέατρο ακούραστα και με πολύ μεράκι και τη φετινή χρονιά αναμένεται να παρουσιάσει ενδιαφέροντα καλλιτεχνικά δρώμενα. Το ερασιτεχνικό θέατρο είναι δύσκολη δουλειά. Φέρνει κοντά ανθρώπους με πολύ διαφορετική κουλτούρα και εμπειρίες, με άνιση σχέση με το θέατρο – μερικές φορές στην ομάδα έρχονται άνθρωποι με ελάχιστες ως και μηδενικές θεατρικές εμπειρίες – με πολύ διαφορετικούς στόχους. Λίγοι είναι υποψιασμένοι για τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουν. Πολλοί στο δρόμο απογοητεύονται και αποχωρούν, το θέατρο δεν είναι «λογάκια» που θα μάθαιναν και θα ανέβαιναν στη σκηνή να τα πουν, άλλοι στήνουν πόλεμο με τον εαυτό τους με τον εαυτό τους και βγαίνουν νικητές, μαθαίνουν στη συλλογική δουλειά. ‘Όσοι μένουν και φτάνουν στο τέλος, παραδέχονται πως βγήκαν κερδισμένοι. Έμαθαν πολλά, για τον εαυτό τους, για τους άλλους, για την τέχνη. Ακόμα κι αν δεν το ξανακάνουν ποτέ, η παράσταση στην όποια συμμετείχαν και όλη η δουλειά που υπάρχει πίσω τους είναι ορόσημο στη ζωή στους.

Ανανεωμένη λοιπόν και πιο ώριμη, η «Ονείρων Θαύματα» συνεχίζει τη δημιουργική της πορεία και καλεί όλους όσους ενδιαφέρονται να μυηθούν στον μαγικό κόσμο του θεάτρου, να την ακολουθήσουν Οι έγγραφες των νέων μελών θα γίνονται κάθε Τρίτη και Πέμπτη από τις 8.30 μμ, στην οδό Άρεως 24 όπου εδρεύει. Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 6972-700971.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass