ΣΤΙΣ «ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ»

«Οι Άγριοι Φύλακες» σε πρώτη επίσημη εμφάνιση

Δημοσίευση: 27 Ιαν 2014 21:39 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 12:59

Την πρώτη τους επίσημη εμφάνιση θα κάνουν την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου στις 10 το βράδυ στις «Μουσικές Διαδρομές» οι «Άγριοι Φύλακες». Πρόκειται για ένα νέο λαρισινό συγκρότημα, που κινείται στον ελληνικό έντεχνο χώρο της μουσικής, ενώ ξεκινά την πορεία του με ένα πλούσιο δικό του υλικό, τριάντα  περίπου τραγουδιών μελοποιημένη ς ποίησης.

Το γκρουπ έχει έναν ξεχωριστό ήχο και στίγμα, που ήδη αρέσει από τις πρόσφατες αναρτήσεις μερικών τραγουδιών του συγκροτήματος.

Οι «Άγριοι Φύλακες», κινούνται στον χώρο του έντεχνου πανκ ροκ, ποιητικού στίχου, μιλώντας μέσα από τα τραγούδια τους, με μια ειρωνική, σκωπτική, ή απλά, ειλικρινή, διάθεση, για τον σημερινό μας κόσμο, που ζει αυτές τις έντονες και αποκαλυπτικές για τον άνθρωπο, καταστάσεις της σύγχρονης κοινωνίας μας...

Το σχήμα δημιουργήθηκε εδώ και μερικούς μήνες στη Λάρισα, δουλεύοντας πάνω σε υλικό του συνθέτη και δημιουργού των τραγουδιών Βαγγέλη Τόλια, με παλιές και νέες συνθέσεις.

Το σχήμα αποτελούν οι: Βαγγέλης Τόλιας, στίχοι - μουσική, κιθάρα και τραγούδι, Αγγελική Νούτσιου-Τόλια, φωνή και πρώτη κιθάρα Σωτήρης Γερογιώργος.

  

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass