ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΙΑ ΣΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΚΙΘΑΡΑΣ

Το Δημοτικό Ωδείο Λάρισας τίμησε τον Κυριάκο Μπουλούμπαση

Δημοσίευση: 15 Μαρ 2014 14:06 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 14:10

 

Σε συναυλία που διοργανώθηκε από το τμήμα POP & ROCK μουσικής του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας, στις 13 Μαρτίου 2014, επίτιμος προσκεκλημένος ήταν o σολίστ και πρώην μαθητής του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας Κυριάκος Μπουλούμπασης (Kiriakos Guitar Power) από την Οιχαλία Τρικάλων. Η συναυλία πραγματοποιήθηκε στη μεγάλη αίθουσα συναυλιών του Δημοτικού Ωδείου όπου παρουσιάστηκαν από μικρούς και μεγάλους μαθητές του Ωδείου διάφορα γνωστά ελληνικά και ξένα μουσικά κομμάτια. Την επιμέλεια της συναυλίας είχαν οι καθηγητές του Ωδείου Ντίνος Καραποστόλου και Κώστας Κρίκης.

Για το κλείσιμο της συναυλίας η σκηνή παραχωρήθηκε στον Κυριάκο, ο οποίος μάγεψε κυριολεκτικά το κοινό που ήταν μέσα στην αίθουσα αλλά και όλους όσους βρίσκονταν για άλλους λόγους στους γύρω χώρους του Ωδείου, οι οποίοι συνέρρεαν μέσα στην αίθουσα, ακολουθώντας τους ήχους της μουσικής.

Τον Κυριάκο παρουσίασε στο κοινό ο Διευθυντής του Δημοτικού Ωδείου κ. Αλεξίου Απόστολος. Ο κ. Αλεξίου δήλωσε ότι αποτελεί τιμή για το Δημοτικό Ωδείο Λάρισας η πρωτιά του Κυριάκου, ανάμεσα σε 861 συμμετοχές από όλον τον κόσμο, και νιώθει υπερήφανος γι’ αυτό τόσο ο ίδιος όσο και το σύνολο του προσωπικού του Ωδείου. Άλλωστε, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Κυριάκος κάνει υπερήφανο το Δημοτικό Ωδείο Λάρισας, αφού και στο παρελθόν, σε ηλικία 15 ετών, είχε συμμετάσχει, με παρότρυνση του δασκάλου του κ. Σφήκα Ευάγγελου, σε άλλο διεθνή διαγωνισμό κλασικής κιθάρας και είχε αποσπάσει και πάλι το πρώτο βραβείο. Συγχαρητήρια επίσης έδωσε στον Κυριάκο και ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Ωδείου και πρώην Αντιδήμαρχος του Δήμου Λαρισαίων κ. Γιαννούλας Κωνσταντίνος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass