ΑΥΡΙΟ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΤΗΣ ΒΙΒΛΙΟΥ

«Ταξίδι στο άπειρο...» με την Ανθή Αυγέρη

Δημοσίευση: 12 Μαϊ 2014 3:13 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 15:33

Το βιβλίο της οικονομολόγου-λογοτέχνιδας-μουσικού Ανθούλας Καραμήτρου-το λογοτεχνικό της ψευδώνυμο είναι Ανθή Αυγέρη- θα παρουσιαστεί αύριο Τρίτη 13 Μαΐου στις 8.30 μ.μ στο «Χατζηγιάννειο». Το βιβλίο φέρει τον τίτλο «Ταξίδι στο άπειρο...», ενώ στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα παρουσιαστεί και ο πρώτος της προσωπικός δίσκος (cd) «Έρωτας Ταξιδευτής», ο οποίος περιλαμβάνει δώδεκα τραγούδια σε ποίηση (στίχοι), μουσική και ερμηνεία της Ανθής Αυγέρη.

Την εκδήλωση χαιρετίζουν οι: Αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Λαρισαίων, κ. Μαρία Κοτάκου, ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Κιλελέρ, κ. Θεοφάνης Νανούλης, ο πρόεδρος του Ο.Ε.Ε., κ. Αιμίλιος Νταγιάννης, η εκδότρια-λογοτέχνης, κ. Τζένη Λιάππα, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Γραμμάτων και Τεχνών Θεσσαλίας κ. Αθανάσιος Καρατόλιας, η πρόεδρος της ΕΛΟ.ΣΥΛ., καθηγήτρια γαλλικής φιλολογίας και συγγραφέας, κ. Δήμητρα Μπαρδάνη και ο πρόεδρος του Συλλόγου «Ιστορίας-Τέχνης και Πολιτιστικής Κληρονομιάς», κ. Λάμπρος Γιώτης.

Στο βιογραφικό της Ανθής Αυγέρη θα αναφερθεί η εκπαιδευτικός-ποιήτρια κ. Εύα Ντινοπούλου.

Το βιβλίο προλογίζουν οι: Καθηγήτρια-λογοτέχνης κ. Λίνα Φωλίνα, η εκπαιδευτικός-ποιήτρια κ. Χρύσα Μαστοροδήμου, και η κ. Εύα Ντινοπούλου.

Ποίηση απαγγέλουν οι: Ανθή Αυγέρη, Χρύσα Μαστοροδήμου και Λίνα Φωλίνα.

Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης θα παρουσιαστούν τα δώδεκα τραγούδια της Ανθής Αυγέρη, σε ζωντανή εκτέλεση με συνοδεία μουσικών οργάνων και υπό τη διεύθυνση της ίδιας της μαέστρου, Ανθής Αυγέρη. Τα τραγούδια ερμηνεύει η ίδια.

Παίζουν οι μουσικοί: Γιάννης Πλάδας (Πιάνο), Μιχάλης Αδαμόπουλος (Κιθάρα), Βασίλης Λιάκος (Μπάσο), Παναγιώτης Σδράλης (Μπουζούκι), Λευτέρης Γάλλος (Βιολί), Κώστας Μπαλογιάννης (Ακορντεόν) και Κώστας Χαμπίμπης (Κρουστά). Στον ήχο ο Κώστας Κωστούλης. Την εκδήλωση συντονίζει ο ποιητής και γιατρός κ. Δημήτρης Κρανιώτης και η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Την εκδήλωση διοργανώνουν οι εκδόσεις «Ορίωνας» σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού, Αθλητισμού και Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων, τον Δήμο Κιλελέρ, το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος (Ο.Ε.Ε.), Περιφερειακό Τμήμα Θεσσαλίας, τον Σύνδεσμο Γραμμάτων και Τεχνών Θεσσαλίας, την Ένωση Λογοτεχνών Συγγραφέων Λάρισας και τον Σύλλογο «Ιστορίας-Τέχνης & Πολιτιστικής Κληρονομιάς» Λάρισας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass