ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΖΗΣΗ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

«Ασπίς Ηρακλέους» και «Ήχος Γηγενής»

Δημοσίευση: 12 Ιουλ 2013 22:28 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 10:33

  

Στον φιλόξενο αύλειο χώρο του  παραδοσιακού σπιτιού του ζεύγους Κριστιάνε και Ζήση Παπαδημητρίου, στους Γόννους και στο πλαίσιο της έκθεσης που διοργανώνει το ζεύγος για εικοστή τρίτη χρονιά φέτος, έγινε η παρουσίαση του βιβλίου του Παύλου Λάλου «Ησιόδου : Ασπίς Ηρακλέους» (ποιητική απόδοση σε 15σύλλαβο) και του ψηφιακού δίσκου-CD, «Στου Τιρνάβου το Χαμάμ» του μουσικού συγκροτήματος «Αχός Γηγενής».

Την εκδήλωση όπου και πάλι σημειώθηκε το αδιαχώρητο από τη συμμετοχή του κόσμου, χαιρέτησε ο οικοδεσπότης καθηγητής του Α.Π.Θ., Ζήσης Παπαδημητρίου, ενώ κριτικές για το βιβλίο καθώς και αποσπάσματα διάβασε ο Δημήτρης Γουγουλιάς.

Στο δεύτερο μέρος, ο Γυμναστής-χοροδιδάσκαλος Σωτήρης Καραβασίλης παρουσίασε τον ψηφιακό δίσκο-CD, και ακολούθησε ζωντανή παρουσίαση των τραγουδιών από συντελεστές του δίσκου, Θανάση Ζιώζια (βιολί), Χρήστο Καλαμπούκα (κιθάρα/λαούτο), Κώστα Κωστούλη (κλαρίνο/φλογέρα) και Παύλο Λάλο (τραγούδι).

Η έκθεση ολοκληρώνεται σήμερα Σάββατο 13 Ιουλίου. Ώρες λειτουργίας  από τις 8:00 – 11:00 μ.μ.  Φέτος εκθέτουν  δείγματα της δουλειάς τους, οι ζωγράφοι Μιχαήλ Βακαλούλης και Γιώργος Πολίτης, ενώ παράλληλα λειτουργεί και έκθεση κοσμημάτων της  δημιουργού Ελένης Φωλίνα.

 

 

*Ρεπορτάζ – Φωτογραφίες :  Δημήτρης Ζ. Γουγουλιάς

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass