ΑΥΡΙΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΛΥΜΠΟΥ

Συντροφιά με την Ελένη Βιτάλη

Δημοσίευση: 12 Ιουλ 2013 22:29 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 10:33

Η γνωστή ερμηνεύτρια Ελένη Βιτάλη με τα τραγούδια της θα κρατήσει συντροφιά το κοινό αύριο βράδυ στις 9:30 μ.μ, στο Ρέμα Αγίας Τριάδας, στο πλαίσιο του 42ου Φεστιβάλ Ολύμπου.  

Η Ελένη Βιτάλη σε μία πληθωρική μουσική παράσταση όπου λαϊκοί ήχοι, παραδοσιακά μονοπάτια, έντεχνα και ροκ ακούσματα εναλλάσσουν ρυθμικά τη μουσική σκυτάλη.

Οι ερμηνείες  της  αγκαλιάζονται από τους ήχους της κιθάρας, του μπουζουκιού και του τζουρά του Δημήτρη Λάππα, από τις μελωδίες του πιάνου και της μελόντικας του Νεοκλή Νεοφυτίδη, συνομιλούν μαγικά με το όρθιο μπάσο της Αντωνίας Τσολάκη, τον κρυστάλλινο ήχο που σκορπίζει το κανονάκι του Παναγιώτη Δημητρακόπουλου και τα διονυσιακά κρουστά των δύο κορυφαίων κρουστών Βαγγέλη Καρίπη και Κώστα Μερετάκη.

Στο δυόμιση ωρών περίπου πρόγραμμα, αβίαστα ξετυλίγεται ένα ανεξάντλητο ρεπερτόριο με τραγούδια - σταθμούς της Ελένης Βιτάλη, αλλά και … πειραχτικά τραγούδια άλλων δημιουργών. Τραγούδια που μας «πειράζουν» όπως λέει η ίδια,  τραγούδια, που δεν περνάνε απαρατήρητα, που δεν περνάνε χωρίς, κάθε φορά, να μας αγγίξουν στο άκουσμά τους…

Συνταξιδιώτες της  Ελένης Βιτάλη ο τραγουδοποιός Νίκος Ξύδης στην ηλεκτρική κιθάρα και στην καλλιτεχνική επιμέλεια της παράστασης και η ηθοποιός και ερμηνεύτρια Βαλέρια Κουρούπη.

Αυτό το καλοκαίρι, οι βραδιές είναι βεγγέρες με τραγούδια, με νότες, με αισιοδοξία και η Ελένη Βιτάλη με τη μουσική της παρέα, περιμένει το κοινό να τραγουδήσουν, να συγκινηθούν, να επικοινωνήσουν και γιατί όχι, να χορέψουν σε δρόμους που αγάπησε, σε δρόμους που αγαπήσαμε όλοι…

Η ενορχήστρωση είναι των  Νίκου Ξύδη και Νεοκλή Νεοφυτίδη.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass