ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΕΜΠΩΝ

Καλοκαιρινές εκδηλώσεις στα Μεσάγγαλα

Δημοσίευση: 22 Ιουλ 2013 1:49 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 10:42
 
Ποικίλες εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους διοργανώνει και φέτος στα Μεσάγγαλα, ο Δήμος Τεμπών σε συνεργασία με τους «Ενεργούς Πολίτες» Μεσαγγάλων.
Οι καλοκαιρινές εκδηλώσεις τις επόμενες ημέρες έχουν ως εξής:
* Την Παρασκευή 26 Ιουλίου, θα ψαλούν βυζαντινές ψαλμωδίες από τον πρωτοψάλτη κ. Διαμαντή και τη χορωδία του, ενώ θα δοθεί και παράσταση από το Θέατρο Τεχνών.
* Το Σάββατο 27 Ιουλίου θα γίνει διαγωνισμός σόλο παραδοσιακού κλαρίνου και latin χορός.
* Την Κυριακή 28 Ιουλίου θα φτιάξουν οι μικροί φίλοι κάστρα στην άμμο και θα γίνει παρουσίαση του χορευτικού του Δήμου Τεμπών.
* Το Σάββατο 3 Αυγούστου οι διοργανωτές έχουν προγραμματίσει καθαρισμό της παραλίας των Μεσαγγάλων, ενώ θα ακολουθήσει έκθεση φωτογραφίας και έκθεση του Σωτηρούλη. Αργότερα θα ακολουθήσει βραδινό χάπενινγκ στην παραλία με φωτιές και μελωδίες κιθάρας.
* Την Κυριακή 4 Αυγούστου θα γίνει η παρουσίαση του βιβλίου της κ. Νικολέττας Τσιτσανούδη «Μεσογιακή Διατροφή» και θα ακολουθήσει μουσική βραδιά.
* Το Σάββατο 10 Αυγούστου περιλαμβάνει κινηματογραφική βραδιά με τη στήριξη του Γαλλικού Ινστιτούτου «Άμπελος και Γιορτή» του κ. Δημήτρη Γουγουλιά. Στη συνέχεια φαγητό – γευσιγνωσία, όπου οι γυναίκες των Μεσαγγάλων και οι κρασοπαραγωγοί του δήμου Τεμπών θα συμμετέχουν με την διάθεση των κρασιών τους.
* Την Κυριακή 11 Αυγούστου, ζωγραφική και κατασκευές με κοχύλια (Χρήστου Μαουσίδη). Επίσης θα γίνει η συνέλευση των «Δημογερόντων» και νεολαίων για τη Χάρτα των Μεσαγγαλιωτών.
* Την Πέμπτη 15 Αυγούστου ακολουθεί η «Zuba», ποιητική βραδιά καθώς και μουσική τζαζ και έντεχνη.
Παράλληλα με τις παραπάνω εκδηλώσεις και δράσεις θα διεξάγεται πρωτάθλημα Beach volley και Beach Soccer. Επίσης θα λειτουργήσει σχολείο θαλάσσιας κολύμβησης και σχολείο πολεμικών τεχνών.
Ακόμα θα διοργανωθούν πεζοπορίες, ποδηλατοβολτάδες, διαγωνισμοί ψαρέματος, τάβλι και άλλα. Τέλος στο πλαίσιο των εκδηλώσεων θα γίνουν και βραβεύσεις.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass