Ο ΘΡΥΛΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ «VICTORIA» ΑΝΟΙΓΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΟΥ

Η ιστορία αλλάζει, η μαγεία μένει!

* Σήμερα η πρεμιέρα με χάπενιγκ για παιδιά

Δημοσίευση: 05 Σεπ 2013 2:32 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 11:25
Της Νατάσας Πολυγένη
Ευχάριστα τα νέα για τους Λαρισαίους σινεφίλ! Ο γνωστός και αγαπημένος κινηματογράφος «Victoria» στο κέντρο της πόλης, που είχε ρίξει τίτλους τέλους εδώ και έναν χρόνο, ανοίγει και πάλι τις πόρτες του στο κοινό.
Ανακαινισμένος, με σύγχρονες αίθουσες προβολής, φιλοσοφία που ταιριάζει απόλυτα στα νέα οικονομικά δεδομένα και με στόχο να αποτελέσει πόλο έλξης για μικρούς και μεγάλους, έρχεται να αναπληρώσει το κενό που είχε δημιουργηθεί με την απουσία του και ετοιμάζεται για τη μεγάλη του πρεμιέρα σήμερα Πέμπτη.
Ο κινηματογράφος «Victoria» δεν ανακαινίστηκε απλώς αλλά πέρασε και σε νέα χέρια. Ο Λαρισαίος Κώστας Κουκουράβας και ο Καβαλιώτης Στάθης Μοσχίδης είναι οι νέοι ιδιοκτήτες του, που με πολύ μεράκι και αγάπη για την 7η Τέχνη τόλμησαν σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία να κάνουν ένα κινηματογραφικό άλμα, δίχως όμως να παραγράφουν την ιστορία του θρυλικού κινηματογράφου «Victoria». Εξάλλου, και οι δύο σχετίζονται άμεσα με τον χώρο αφού ο Κώστας Κουκουράβας ασχολείτο με τη διανομή ταινιών και θεατρικών παραγωγών, ενώ ο Στάθης Μοσχίδης διατηρεί κινηματογράφο στην Καβάλα.
Δύο νέοι άνθρωποι με πολλή όρεξη για δουλειά, διάθεση για προσφορά και δημιουργία. Ο Κώστας Κουκουράβας, αποκαλύπτει στην «Ε» όλες τις λεπτομέρειες της λειτουργίας και της φιλοσοφίας του νέου κινηματογράφου.
«Στόχος μας είναι να μεταφέρουμε στους σινεφίλ της πόλης, την κινηματογραφική μαγεία. Για να επιτευχθεί αυτό επενδύσαμε σε νέες μηχανές προβολής, οθόνες, συστήματα ήχου, ενώ ο χώρος ανακαινίστηκε πλήρως ώστε να είναι σύγχρονος, άνετος και λειτουργικός. Εξάλλου, ένας από τους στόχους μας είναι πέρα από τις προβολές να είμαστε σε θέση να φιλοξενούμε πολιτιστικά γεγονότα και άλλες κοινωνικές εκδηλώσεις. Θέλουμε να είμαστε κοντά στον κόσμο και ο κόσμος κοντά σε μας» επισημαίνει αρχικά ο Κώστας Κουκουράβας. Ο κινηματογράφος θα λειτουργήσει με τέσσερις αίθουσες προβολής, οι δύο θα είναι 3D, μία ψηφιακή και μια αναλογική. Πρόκειται για μια επιχειρηματική επένδυση που αγγίζει τα 750.000 ευρώ.
Οι κτιριακές εγκαταστάσεις όμως δεν θα είναι το μοναδικό δέλεαρ καθώς και οι τιμές των εισιτηρίων έχουν προσαρμοστεί πλήρως στα σημερινά οικονομικά δεδομένα, ενώ ιδιαίτερη μέριμνα υπάρχει και για τα Άτομα με Ανάγκες. Έτσι λοιπόν για τα άτομα με αναπηρίες η είσοδος θα είναι δωρεάν, η γενική είσοδος θα είναι στα 6,5 ευρώ, για φοιτητές και ανέργους στα 5 ευρώ, ενώ για 3D προβολή το εισιτήριο είναι στα 10 ευρώ και 9 ευρώ το παιδικό. Επιπλέον, ο νέος κινηματογράφος προσέφερε και 10 νέες θέσεις εργασίας, που σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες όλες οι προσλήψεις αφορούν σε νέα άτομα από την περιοχή της Λάρισας.
ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ
Ο «Victoria» κάνει πρεμιέρα με τα Στρουμφάκια σε 3D και τις ταινίες «Ο Πέρσι Τζάκσον και η Θάλασσα των τεράτων» και «Elysium». Σήμερα μετά τις 4 το απόγευμα στον χώρο θα βρίσκεται μια Στρουμφίτα που θα ψυχαγωγεί τα παιδιά της πόλης.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass