Στην τελική ευθεία το Φεστιβάλ Θεάτρου Δρόμου

Δημοσίευση: 15 Οκτ 2013 21:01 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 12:15

Το 2ο Φεστιβάλ Θεάτρου δρόμου Λάρισας, μπαίνει στην τελική του ευθεία. Στις 18 και 19 Οκτωβρίου οι δρόμοι της Λάρισας θα μεταμορφωθούν σε «σκηνές θεάτρου» με σχήματα που θα φθάσουν στην πόλη μας από όλη την Ελλάδα και αρκετά ντόπια σχήματα που θα καταλάβουν το κέντρο προσφέροντας φαντασμαγορικά show και θέαμα . Φωτιές και ακροβατικά, μιμητικές παραστάσεις, performers,μάγοι, ξυλοπόδαροι, διαδραστικά παραμύθια και θέατρο σκιών είναι μερικά από τα θεάματα που θα πλημμυρίσουν το κέντρο της Λάρισας με κατάληξη την Πλατεία Λαμπρούλη στο Φρούριο.  

Σημαντική εκδήλωση είναι και ο διαγωνισμός θεάτρου δρόμου « 48 ώρες πριν» σύμφωνα με τον οποίο τα σχήματα θα διαγωνισθούν πάνω σε θέμα το οποίο θα τους δοθεί 48 ώρες πριν. Η παρουσίαση των 10λεπτων παραστάσεών τους θα γίνει στην πλατεία Λαμπρούλη στο Φρούριο το Σάββατο το βράδυ από τις 10 το βράδυ και μετά. Η κριτική επιτροπή αποτελούμενη από τη Χρυσούλα Χρήστου , Ηθοποιό, τον Σπύρο Καβαλλιεράτο μουσικό και την Ντόλλυ Γεωργαντζά εικαστικό θα αναδείξει τα καλύτερα σχήματα στα οποία θα απονεμηθούν βραβεία. Σε όλους τους συμμετέχοντες θα απονεμηθούν αναμνηστικά διπλώματα.

 Επειδή η συμμετοχή στο διαγωνισμό είναι ελεύθερη μπορούν ακόμα ,όσα σχήματα θελήσουν να δηλώσουν ακόμα και τώρα συμμετοχή στο : artfools.symmetoxes@gmail.com  

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass