Η Στέλλα Βαλάση στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

Δημοσίευση: 04 Νοε 2013 20:31 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 12:40

Άστρο λαμπρό οδηγεί την Λαρισαία  μουσικοσυνθέτρια και σολίστρια στο σαντούρι Στέλλα Βαλάση που διαπρέπει στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου η Στέλλα Βαλάση θα εμφανιστεί στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης  ως σολίστρια του σαντουριού  στην επίσημη πρεμιέρα για την Ελλάδα  του «the kavafis project» με τον Γιώργο Νταλάρα και τον συνθέτη Αλέξανδρο Καρόζα που μελοποίησε Κωνσταντίνο Καβάφη. Επίσης  θα συμμετέχει η συμφωνική του Δήμου Θεσσαλονίκης και η Μικτή χορωδία Θεσσαλονίκης. Η Στέλλα Βαλάση  με το «the kavafis project» είχε κάνει την επίσημη πρεμιέρα στο εξωτερικό στην Βιέννη στις 26 Νοεμβρίου το 2011 με την συμφωνική της Βιέννης και στην απαγγελία των ποιημάτων από τον πολύ γνωστό και σπουδαίο ηθοποιό Bruno Ganz  στο κατάμεστο  Konzerthaus.Μετά την πολύ μεγάλη αυτή επιτυχία θα επαναληφθεί στις  30 Νοεμβριου 2013 στο ιστορικό Konzerthaus. Η διαδρομή του επιτυχημένου αυτού project συνεχίστηκε και στο Μόναχο στις 2 Φεβρουαρίου το 2013 όπου 2.500 θεατές  παρακολούθησαν το «the kavafis project» όπου η Στέλλα ως  μοναδική σολίστρια απέσπασε εξαιρετικές κριτικές . Πριν λίγες μέρες στις 26 Οκτωβρίου στην Κωνσταντινούπολη   στο καινούργιο χώρο συναυλιών του Zorlu Center  εγκαινιάστηκε  με την παράσταση του «the kavafis project» σε μια αίθουσα με 3.000 θεατές όπου η Στέλλα Βαλάση για ακόμη μια φορα απέσπασε τις καλύτερες εντυπώσεις μαζί με τον Γιώργο Νταλάρα , τον συνθέτη Αλέξανδρο Καρόζα και στην απαγγελία των ποιημάτων αυτή τη φορά από τον γνωστό ηθοποιό,παρουσιαστή της Τουρκίας Οkan Bayulgen.Η  Στέλλα με αυτό το σπουδαίο project θα περιοδεύσει ως σολίστρια στο σαντούρι σ όλο τον κόσμο..

     Επιπροσθέτως η Στέλλα με την ιδιότητα αυτή τη φορά ως συνθέτρια έχει γράψει μαζί με την αδερφή της, την Λουκία Βαλάση μουσική για την κινηματογραφική ταινία «The winter»  μια αγγλικοελληνική παραγωγή του Κωνσταντίνου Κουτσουλιώτα που επιλέχθηκε να προβληθεί στις σήμερα και αύριο στο 54ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass