ΑΠΟΨΕ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΟ Δ.Ω.Λ

«Να τα πούμε;»

Δημοσίευση: 21 Δεκ 2013 22:34 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 13:44
Μεγάλη χριστουγεννιάτικη συναυλία δίνει η Μικτή Χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας, με τη συμμετοχή της Παιδικής Χορωδίας του Δ.Ω.Λ και μικρής ορχήστρας, σήμερα Κυριακή 22 Δεκεμβρίου στις 8:00 μ.μ. στην αίθουσα συναυλιών του ΔΩΛ.
Η συναυλία πραγματοποιείται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που διοργανώνουν ο Δήμος Λαρισαίων και το Δημοτικό Ωδείο Λάρισας, για τις γιορτινές μέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.
Τα καταξιωμένα Μουσικά Σύνολα του ΔΩΛ, υπό την διεύθυνση του Δημήτρη Καρβούνη, θα παρουσιάσουν ένα γιορταστικό μουσικό οδοιπορικό, που περιλαμβάνει ελληνικά παραδοσιακά κάλαντα των εορτών του δωδεκαημέρου, από διάφορες περιοχές της Ελλάδας (Πόντος, Κρήτη, Πελοπόννησος, Κέρκυρα, Καστοριά, Μακεδονία, Δωδεκάνησα, Μ. Ασία, Ξάνθη, Σάμος, Κύπρος, κ.ά.), συνδεμένα με αποσπάσματα από δυο Χριστουγεννιάτικα διηγήματα (Παραμονή Χριστούγεννα και Χριστούγεννα στη σπηλιά) του Φώτη Κόντογλου που θα αφηγηθεί η Ειρήνη Καϊσούδη - Ζιαβλιάκη.
Τη χορωδιακή επεξεργασία και ενορχήστρωση του μεγαλύτερου μέρους του προγράμματος έκανε ο Δημήτρης Καρβούνης, ενώ θα ακουστούν και έργα του Μιχάλη Αδάμη και του Θόδωρου Παπακωνσταντίνου.
Μελωδίες γνωστές, χαρούμενες, που αναγγέλλουν τη γέννηση του Θείου Βρέφους, κάλαντα από κάθε γωνιά της πατρίδας μας που μας γυρίζουν στα παιδικά μας χρόνια...
Μ’ αυτό το ιδιαίτερα ενδιαφέρον γιορταστικό πρόγραμμα της συναυλίας, η Μικτή και η Παιδική Χορωδία του ΔΩΛ, θα προσφέρουν και φέτος, όπως και κάθε χρόνο, τις χριστουγεννιάτικες ευχές τους στο κοινό της πόλης.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass