ΔΙΟΡΓΑΝΩΘΗΚΕ ΧΘΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΘΕΑ - ΕΞΟΔΟΣ

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση με κάλαντα στο κέντρο της πόλης

Δημοσίευση: 21 Δεκ 2013 22:34 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 13:44
Το Πολυδύναμο Ψυχοδιαγνωστικό Κέντρο του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ, διοργάνωσε χθες το μεσημέρι στην πλατεία Ταχυδρομείου της Λάρισας, μια ιδιαίτερη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση με κάλαντα του κόσμου από τη μπάντα δρόμου «Κρουστόφωνο». Ήταν ένα ακόμη χριστουγεννιάτικο δρώμενο στο κέντρο της πόλης, που παρακολούθησαν δεκάδες Λαρισαίοι που βρέθηκαν στο συγκεκριμένο σημείο.
Όμως οι εκδηλώσεις του Δήμου Λαρισαίων συνεχίζονται με αμείωτο ενδιαφέρον.
Το σημερινό πρόγραμμα διαμορφώνεται ως εξής:
ΘΕΑΤΡΟ «ΤΙΡΙΤΟΜΠΑ»
10.30 Ο Δημοτικός Κουκλοθίασος «Τιριτόμπα» Κώστας Χατζηανδρέου- Σοφία Φουτζοπούλου, του Δήμου Λαρισαίων, παρουσιάζει το έργο «Το μυστικό της Τσιμεντένιας πόλης».
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΔΩΡΟΥ
10.00 έως 13.30. Το Δημιουργικό εργαστήρι «ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ», μαζί με τους μικρούς μας φίλους που θα βρίσκονται στον «Μύλο των Χριστουγέννων», θα κατασκευάζει χειροποίητες δημιουργίες με ανακυκλώσιμα και υλικά της καθημερινής ζωής.
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ
11.00 «Επτά αστέρια επτά ευχές»
17.30 Ο Δημοτικός Κουκλοθίασος «Τιριτόμπα» Κώστας Χατζηανδρέου- Σοφία Φουτζοπούλου του Δήμου Λαρισαίων, παρουσιάζει το έργο «Η περιπέτεια του Αϊ Βασίλη».
18.00 ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ «Κάνε και συ μια ευχή να ταξιδέψει σ’ όλη τη γη»
19.00 Τραγουδάμε χορεύοντας χριστουγεννιάτικες μελωδίες.
Χριστουγεννιάτικες μελωδίες από το δικό μας «Πνεύμα των Χριστουγέννων» δημιουργούν ένα μοναδικό εορταστικό κλίμα, ενώ λιλιπούτειοι χορευτές χαρίζουν μοναδικές χορευτικές στιγμές. Η αγαπημένη ερμηνεύτρια Έλενα Γκατζά τραγουδά γνωστές χριστουγεννιάτικες επιτυχίες και ανεβάζει το θερμόμετρο στα ύψη.
19.30 LATIN παρουσίαση χορού ενηλίκων από τους δασκάλους χορού των Λεσχών Πολιτισμού του Δήμου Λαρισαίων.
20.00 «Παραδοσιακά Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά» Μαθητές από τα τμήματα χορού, των Λεσχών Πολιτισμού του Δήμου Λαρισαίων και του Μορφωτικού Συλλόγου Γιάννουλης θα παρουσιάσουν παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια της Θράκης και της Ηπείρου.
ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΚΗΝΗ (ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ)
20.00 Μουσική εκδήλωση. Μαθητές από τα τμήματα μουσικής των Λεσχών Πολιτισμού Αγ. Γεωργίου, Αγ. Θωμά, Αγ. Κωνσταντίνου, Πυροβολικών του Δήμου Λαρισαίων με την καθοδήγηση των καθηγητών τους θα παρουσιάσουν τη δουλειά τους στο πνεύμα των Χριστουγέννων.
ΣΠΙΤΙ ΑΪ-ΒΑΣΙΛΗ
12.30 ΑΦΗΓΗΣΗ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ
Η μαγεία των εορτών μέσα από πρωτότυπα παραμύθια και γράμματα στον Αϊ Βασίλη που έγραψε ο Βαγγέλης Κολώνας για τις εκδηλώσεις του Δήμου Λαρισαίων, θα χαρίσουν στα παιδιά, συγκίνηση, γέλιο και όνειρα για τη μαγική γιορτή της Χριστιανοσύνης.
19.30 ΑΦΗΓΗΣΗ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ «Ένα δέντρο μια φορά».
ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ «ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ»
12.00 Οι καθηγητές των Λεσχών Πολιτισμού Αγ. Σαράντα Αργυρώ Μπίσδα και Γιάννης Μπαγιός παρουσιάζουν ένα χριστουγεννιάτικο μουσικό πρόγραμμα.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass