PANTHEON PLAZA: Festivalia, φεστιβάλ γιορτής για τη Θεσσαλία

Δημοσίευση: 30 Μαϊ 2013 21:43 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 16:33

Το καλοκαίρι ξεκινά δυναμικά στο Pantheon Plaza, που μέσα από ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων, υπόσχεται να προσφέρει ψυχαγωγία και διασκέδαση σε όλους τους κατοίκους της περιοχής, αλλά και να στηρίξει για μια ακόμη φορά την τοπική κοινωνία.

Από αύριο Σάββατο 1η μέχρι τις  22 Ιουνίου, δεκάδες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους του Pantheon Plaza, τοποθετώντας στο επίκεντρο τόσο την τοπική, παραδοσιακή φυσιογνωμία της Θεσσαλίας, όσο και τη μοντέρνα ταυτότητά της.

Συγκεκριμένα, κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο, οι επισκέπτες του εμπορικού κέντρου θα έχουν την ευκαιρία θαυμάσουν την ενέργεια και τις χορευτικές ικανότητες δεκάδων χορευτικών παραδοσιακών συγκροτημάτων της Θεσσαλίας, Επειδή όμως, η Θεσσαλία, εκτός από την παραδοσιακή της ταυτότητα, έχει να επιδείξει και τον σύγχρονο χαρακτήρα της, το Pantheon Plaza κάθε Παρασκευή θα φιλοξενεί τοπικά συγκροτήματα που θα γεμίζουν την εξωτερική πλατεία του εμπορικού κέντρου με μοντέρνους ήχους και μελωδίες από αγαπημένα τραγούδια.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ

Έχοντας ως στρατηγικό στόχο τη συνεχή στήριξη της τοπικής κοινωνίας, το Pantheon Plaza προσδίδει για ακόμη μία φορά έντονο φιλανθρωπικό χαρακτήρα στις εκδηλώσεις που πραγματοποιεί. Στο πλαίσιο αυτό, το Σάββατο 15 Ιουνίου (από τις 20:00 και μέχρι να κουραστούν οι χορευτές), θα φιλοξενήσει έναν ξεχωριστό Μαραθώνιο Χορού για την ενεργή στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Λαρισαίων. Συγκεκριμένα, οι πολίτες που επιθυμούν να συμμετάσχουν στον Μαραθώνιο Χορού θα κληθούν να προσφέρουν μια τσάντα με τρόφιμα, στηρίζοντας ουσιαστικά τους συμπολίτες τους.

Επιπλέον, καθόλη τη διάρκεια των εκδηλώσεων, οι κάτοικοι της Θεσσαλίας θα μπορούν να προσφέρουν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Λαρισαίων, μέσω των ειδικών κουτιών που θα βρίσκονται στο εσωτερικό του Pantheon Plaza.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass