Η ΛΑΡΙΣΑΙΑ ΕΛΛΗ ΚΟΝΤΟΥΡΗ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑΘΜΟ

Νέα, ταλαντούχα και δυναμική

*Αύριο Κυριακή στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας

Δημοσίευση: 29 Ιουν 2013 1:34 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 17:05
 Είναι μόλις 19 χρονών άλλα ήδη έχει καταφέρει να ξεχωρίσει. Το ταλέντο, ο δυναμισμός και η διάθεση χαρακτηρίζουν την Έλλη Κοντούρη, που ετοιμάζεται για τη δική της παράσταση. Μια παράσταση που φέρει το όνομα της «Έλλη» και θα παρουσιαστεί την ερχόμενη Κυριακή 30 Ιουνίου στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας στις 7.30 το απόγευμα. Η Έλλη Κοντούρη γεννήθηκε στη Λάρισα τον Μάιο του 1994. Φοίτησε σε ιδιωτικό σχολείο (Εκπαιδευτήρια Ν. Μπακογιάννη) όπου εκεί ασχολήθηκε με διάφορες καλλιτεχνικές δραστηριότητες και το ενδιαφέρον για τη μουσική, τον χορό, το τραγούδι και το θέατρο άρχισε να γίνεται επίμονη σκέψη.
Μόλις 5 ετών ήρθε πρώτη φορά σ' επαφή με το τραγούδι και το χορό (στη σχολή χορού της κ. Νίκης Τηγανιτάκη-Λυτροκάπη και αργότερα στη σχολή «Βurn the floor» του κ.Χρήστου Κατούνα) και μέχρι σήμερα ψάχνει διαρκώς τρόπους να βελτιώνει τον εαυτό της. Στην ηλικία των 6 άρχισε σπουδές στο πιάνο και στη μουσική (στη θεσσαλική Μουσική Σχολή Λάρισας με καθηγητές την κ. Αλεξάνδρα Ντόβα και τον κ. Νίκο Οικονόμου) όπου κατάφερε να πάρει τα πτυχία αρμονίας, αντίστιξης κι ενορχήστρωσης.
Έχει πάρει μέρος σε πολλές παραστάσεις (τις περισσότερες φορές με πρωταγωνιστικό ρόλο) και σε διαγωνισμούς έχοντας πολλά μετάλλια και διακρίσεις. Η αγάπη και η αφοσίωση στα παραπάνω και η μανία της για εξέλιξη σε συνδυασμό με την ωρίμανση την οδήγησε στην απόφαση να μην δώσει πανελλήνιες εξετάσεις και να δουλέψει σκληρά με σκοπό την είσοδό της σε ακαδημία musical στο Λονδίνο.
Πρόσφατα παρέμεινε ένα μήνα στην Αγγλία για τις ακροάσεις και με μεγάλη επιτυχία κατάφερε να μπει σε 8 σχολές musical του Λονδίνου και να ξεχωρίσει ανάμεσα σε 6.500 υποψήφιους στην κάθε σχολή. Αυτή τη χρονιά προετοίμασε στη Λάρισα τις ακροάσεις για τις εξετάσεις που έδωσε στο μπαλέτο, στον μοντέρνο χορό, στο πιάνο και την Κυριακή στις 30 Ιουνίου στη μονωδία. Η παράσταση «Έλλη» είναι η τελευταία της παράσταση πριν αρχίσει τις σπουδές της στην Αγγλία και είναι αναμφίβολα «παράσταση σταθμός» για εκείνη αποχαιρετώντας όλους τους φίλους και συγγενείς της.
Όπως η ίδια αναφέρει «Η παράσταση είναι αφιερωμένη στην οικογένειά μου που με στηρίζει σ' αυτή την επιλογή και ιδιαίτερα στον πολυαγαπημένο μου παππού Κώστα Κανελλίδη που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή». Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η εκδήλωση της Κυριακής περιλαμβάνει δύο μέρη. Το α’ μέρος αποτελείται από τις πτυχιακές της εξετάσεις στο κλασικό τραγούδι από τη θεσσαλική Μουσική Σχολή Λάρισας του κ. Νίκου Οικονόμου και της κ. Αλεξάνδρας Ντόβα και στο β’ μέρος θα παρουσιαστούν σε πρώτη μετάδοση δικές της συνθέσεις, τραγούδια από τον χώρο του μιούζικαλ και χορογραφίες. Στο πιάνο συνοδεύει η Ιωάννα Σιοπούδη. Συμμετέχει η Σχολή Χορού της Ν. Τηγανιτάκη-Λυτροκάπη.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass