ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΜΠΑΛΕΤΟ ΜΕ ΝΕΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗ

Ένα ταξίδι χορού ξεκινάει σήμερα

* Θα δοθεί και δεύτερη παράσταση αύριο

Δημοσίευση: 16 Φεβ 2012 0:54 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 22:01
 Δύο εκπληκτικές παραστάσεις μπαλέτου θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι Λαρισαίοι σήμερα Πέμπτη και αύριο Παρασκευή στις 9μ.μ. στη σκηνή μπαλέτου στο Μύλο του Παπά. Το Θεσσαλικό Μπαλέτο του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού και Επιστημών θα παρουσιάσει τη νέα του παραγωγή «Το ταξίδι του Σεμπάστιαν».
Ο χορός και η μουσική δένονται για ακόμη μία φορά με τη μαγεία του παραμυθιού σε μία παράσταση για μικρούς και μεγάλους. Το παραμύθι αφηγείται τις περιπέτειες ενός μικρού διαβολάκου, του Σεμπάστιαν, που λατρεύει τις ζαβολιές και τις αταξίες.
Η μάγισσα, μια γυναίκα χωρίς ηλικία, με τις υπερφυσικές δυνατότητές της θα αναλάβει να στείλει τον Σεμπάστιαν ένα μεγάλο ταξίδι με σύντροφό του την Ελένη, το Κορίτσι-Άγγελο, για να γνωρίσει άλλες καταστάσεις κι άλλους ανθρώπους. Και η συνέχεια επί σκηνής... Στην παράσταση συμμετέχουν 46 παιδιά από τις τάξεις των Φυτωρίων καθώς και σπουδαστές και σπουδάστριες της Ανώτερης Σχολής Χορού.
Η μουσική είναι των Σοστακόβιτς, Προκόφιεφ, Τσάρλι Τσάπλιν, Μέντελσον, Ροσίνι, Ντρίγκο. Τις χορογραφίες υπογράφουν η Καμέλια Δαμαλή, η Μιλένα Συμεώνοβα και ο Γκες Μίχωφ. Τα κοστούμια δημιούργησε η Ελένη Ψύρρα. Το παραμύθι έγραψε η Βίκυ Μπασιάκου.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass