ΑΝΟΙΞΕ ΧΘΕΣ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΗΣ Η 13η ΕΚΘΕΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Βιβλίο... Ένας πολύτιμος σύντροφος

Δημοσίευση: 21 Ιουν 2012 2:25 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 22:38
Παράθυρο στον κόσμο άνοιξε η 13η Έκθεση Βιβλίου Λάρισας, που χθες το απόγευμα ξεκίνησε και επίσημα τη λειτουργία της. Παρά τις υψηλές θερμοκρασίες, οι βιβλιόφιλοι της πόλης έσπευσαν να επισκεφθούν τα περίπτερα των βιβλιοπωλείων προκειμένου να αποκτήσουν την αγαπημένη τους συντροφιά-ιδιαίτερα τώρα πριν από τις διακοπές-σε χαμηλές τιμές.
Χιλιάδες τίτλοι βιβλίων φιγουράρουν σε περίοπτη θέση στο κεντρικότερο σημείο της πόλης συγκεντρώνοντας τις τέχνες, τη φιλοσοφία, την ιστορία, τη λογοτεχνία, το παραμύθι και πολλά άλλα σ’ ένα μεγάλο ράφι. Στα χθεσινά εγκαίνια αμέσως μετά την τελετή του αγιασμού, χαιρετισμό απηύθυναν ο πρόεδρος της Ένωσης Βιβλιοπωλών Λάρισας «Φίλων ο Λαρισαίος» κ. Πέλος Τσιάρας και ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΕΛ κ. Μιχάλης Τσακίρης, οι οποίοι αναφέρθηκαν στην αξία του θεσμού για την πόλη αλλά και γενικότερα στη σημασία της επαφής του αναγνώστη με το καλό βιβλίο. Στην έκθεση συμμετέχουν τα βιβλιοπωλεία «Παιδεία», «Σκάλα- Σκάλα παιδικό», «Βιβλιογνώση», «Δρυστέλλα» και «Prosperus Τσιάρας». Η έκθεση θα λειτουργήσει έως και την Πέμπτη 5 Ιουλίου και οι ώρες λειτουργίας είναι τις καθημερινές και Κυριακές από 7 το απόγευμα έως 11.30 το βράδυ και τα Σάββατα από 10.30 το πρωί έως 1.30 το μεσημέρι και 7 το απόγευμα έως 11.30 το βράδυ.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass