Ο ΣΤΑΘΗΣ ΨΑΛΤΗΣ ΣΕ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗ ΒΕΛΙΚΑ

Σάτιρα, γέλιο, επικαιρότητα

Δημοσίευση: 13 Ιουλ 2011 1:50 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 13:15
  Ένας μεγάλος θίασος ηθοποιών με επικεφαλής τους Στάθη Ψάλτη, Σόφη Ζανίνου, Κώστα Ευρυπιώτη, Μιχάλη Μόσιο, Γιώργο Παπαζήση, Βασίλη Κούκουρα, Γιάννη Παπαθανάση , Χριστίνα Ψάλτη, Βασίλη Ζωνόρο, Ντίνο Σπυρόπουλο, Αλεξάνδρα Καρακατσάνη και Τίσσα Βασιλάκη περιοδεύει σε όλη την Ελλάδα παρουσιάζοντας την παράσταση με τίτλο «Μας πήρανε τα σώβρακα ζητάνε και τα ρέστα».
Η παράσταση θα κάνει στάση και στο νομό Λάρισας και συγκεκριμένα στα «Πλατάνια» Βελίκας την Παρασκευή 22 Ιουλίου, στις 9:30 μ.μ.
Η επιθεώρηση είναι των Ντίνου Σπυρόπουλου και Γιώργου Γαλίτη.
Λίγα λόγια για την παράσταση: Σε μια εποχή που η κυβέρνηση μας τα παίρνει όλα, ο Στάθης ψάλτης ως Πειναλόγκας τα ψέλνει σε όλους τους πολιτικούς όπως μόνο αυτός ξέρει. Ο Μιχάλης Μόσιος ως Ταμτάκος μπαίνει σε ελληνικό νοσοκομείο και περιγράφει το αλαλούμ που επικρατεί. Ο Γιώργος Παπαζήσης γίνεται κουμπάρος σε έναν αιωνόβιο φίλο του που παντρεύεται πιτσιρίκα, ο Κώστας Ευρυπιώτης εξασκεί το μοναδικό επάγγελμα που έχει άνθηση στη Ελλάδα. Γιαουρτάς. Ο Βασίλης Κούκουρας μπερδεμένος με τις αποδείξεις και την εφορία βρίσκεται στα πρόθυρα νευρικής κρίσης.
Ο Γιάννης Παπαθανάσης προσπαθεί με δυσκολία να τα βγάλει πέρα. Όχι γι’ αυτόν, για τη φουκαριάρα τη μάνα του. Η Χριστίνα Ψάλτη είναι ένα κοριτσάκι που με αυτά που βλέπει γύρω της δεν θέλει να μεγαλώσει. Ο Βασίλης Ζωνόρος προσπαθεί να αποδείξει ότι έτσι είναι αν έτσι νομίζουμε. Ο Ντίνος Σπυρόπουλος ως γιατρός Φρικιώρης έχει λύσεις για όλα. Η Σόφη Ζανίνου θα δώσει άλλη μια φορά κέφι με το τραγούδι της.
Η μουσική είναι του Τόλη Κετσελίδη, τα σκηνικά – κοστούμια είναι της Μύριαμ Βίντια, οι χορογραφίες της Δώρας Σωτήρχου.
Ισχύουν εισιτήρια του ΟΓΑ.
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass