ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΦΙΛΩΝ ΣΥΜΦΩΝΙΚΗΣ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ ΝΕΩΝ

Μουσική βραδιά κάτω από το φως του φεγγαριού

Δημοσίευση: 31 Αυγ 2011 2:41 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 13:31
 Τη φεγγαρόλουστη βραδιά της 12ης Σεπτεμβρίου επέλεξαν τα μέλη του Συλλόγου Φίλων της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων του Δήμου Λαρισαίων να πραγματοποιήσουν μια ξεχωριστή μουσική βραδιά σηματοδοτώντας την έναρξη της νέας περιόδου για τις δράσεις της Συμφωνικής Ορχήστρας μετά τη θερινή ραστώνη.
Έτσι τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου, στις 9 μ.μ. στο κοσμικό κέντρο «Φρούριο» όσοι βρεθούν θα ακούσουν τραγούδια εμπνευσμένα από τη Σελήνη.
Οι διοργανωτές της βραδιάς υπόσχονται στους θεατές μια νύχτα μαγική με τις ξεχωριστές φωνές της Έλενας Γκατζά και του Γιώργου Αποστολόπουλου και με τη συνοδεία στο πιάνο του μαέστρου της Συμφωνικής Ορχήστρας κ. Χρ. Κτιστάκη.
Ο Σύλλογος Φίλων της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων του Δήμου Λαρισαίων, του οποίου πρόεδρος είναι η καταξιωμένη πιανίστα κ. Πιπίτσα Μπαλάφα, δημιουργήθηκε από ανθρώπους οι οποίοι πίστεψαν στις αστείρευτες ικανότητες των μελών της Ορχήστρας , που καθοδηγούνται από την εμπνευσμένη διεύθυνση του μαέστρου Χρ. Κτιστάκη. Πίστεψαν στη σοβαρότητα του δημιουργικού έργου, που επιτελεί η Συμφωνική Ορχήστρα και θέλησαν να σταθούν αρωγοί και συμπαραστάτες, στηρίζοντας την πολιτιστική τους πρόταση.
Η πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, με το ξεκίνημα της νέας συμφωνικής χρονιάς, καλούν όλους όσοι αγαπούν τη μουσική, να αγκαλιάσουν αυτό το σημαντικό πολιτιστικό θησαυρό που διαθέτει ο Δήμος Λαρισαίων και να γίνουν μέλη του.
Η ΣΟΝΔΛ έχει αναδειχθεί σε ένα μουσικό σύνολο υψηλού επιπέδου εφάμιλλο και αντίστοιχο των Αθηνών και της Θεσσαλονίκης. Αποτελείται από ταλαντούχα παιδιά της πόλης που αξίζει και πρέπει να στηριχτούν γιατί καταθέτουν την ψυχή και το μεράκι τους. Στη 10ετή της διαδρομή η Ορχήστρα έχει χαρίσει ανεπανάληπτες στιγμές με τις εξαιρετικές παραστάσεις της όπως: Η τιμή των Σουφλερί, το Μαγικό Σουραύλι, Ο γάμος με τα Φαναράκια, ο θαυματουργός γιατρός, Il Trovatore, La Traviata, Ο Βαφτιστικός, Ο Μαγικός Αυλός, το Μιούζικαλ της Πεντάρας, με αποκορύφωμα το ανέβασμα της όπερας Carmen, που πρόσφατα βραβεύτηκε από την Ένωση Ελλήνων Θεατρικών και Μουσικών Κριτικών.
Η παρουσία μιας τέτοιας ορχήστρας αποτελεί μεγάλη τιμή για την πόλη της Λάρισας. Κατά τη διάρκεια της μουσικής βραδιάς , όσοι επιθυμούν μπορούν να γίνουν μέλη του Συλλόγου Φίλων της Συμφωνικής Ορχήστρας, ενώ παράλληλα τα παλιά μέλη μπορούν να ανανεώσουν την εγγραφή τους.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass