ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟ ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

«Το γάλα» με την Άννα Βαγενά

Δημοσίευση: 03 Σεπ 2011 20:18 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 13:32
 Τη θεατρική παράσταση με το έργο «Το γάλα» του Βασίλη Κατσικονούρη, θα ανεβάσει ο θίασος της Άννας Βαγενά, την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ.
«Το γάλα» είναι η ιστορία μιας μητέρας μετανάστριας από την πρώην Σοβιετική Ένωση, με δύο γιούς, ο ένας εκ των οποίων πάσχει από σχιζοφρένεια και προσπαθούν να προσαρμοσθούν και να επιβιώσουν στην Ελλάδα.
Στο έργο παρουσιάζονται έντονα η απόγνωση της μάνας και ο ψυχικός σπαραγμός της για την ασθένεια του μικρού της γιού, παράλληλα με το φόβο, που προέρχεται από τον κοινωνικό ρατσισμό του περιβάλλοντός της. Η βία διαδέχεται και εναλλάσσεται με την τρυφερότητα, η ένταση με τη γαλήνη, η απελπισία με την ελπίδα, το όνειρο με τον εφιάλτη, η πραγματικότητα με την ψευδαίσθηση, και αντιστρόφως.
Μια συγκλονιστική ιστορία – μαρτυρία, με συγκρούσεις, μοναδικές κορυφώσεις, ταυτόχρονα γεμάτο ελπίδα.
Η παράσταση παίχτηκε για τρεις συνεχείς χρονιές, με επιτυχία στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, αλλά και σε όλες σχεδόν τις πόλεις της Ελλάδας και την έχουν παρακολουθήσει πάνω από 100.000 θεατές.
Επίσης η παράσταση ήταν υποψήφια για πέντε θεατρικά βραβεία κοινού του περιοδικού «Αθηνόραμα», (περίοδος 2007-2008) και απέσπασε βραβείο καλύτερης παράστασης και καλύτερης γυναικείας ερμηνείας.
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ: Σκηνοθεσία: Άννα Βαγενά. Σκηνογραφία: Γιάννης Βάμβουρας. Φωτισμοί: Αλέκος Αναστασίου. Μουσική επιμέλεια: Άννα Βαγενά Βοηθός Σκηνοθέτη: Ελένη Πολιτοπούλου
Ερμηνεύουν τους ρόλους: Μάνα: Άννα Βαγενά, Λευτέρης: Δημήτρης Πατσής, Αντώνης: Βασίλης Παλαιολόγου, Νατάσα: Ηλιάνα Αραβή.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass