ΑΥΡΙΟ ΣΤΗ ΣΚΗΝΗ ΤΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ

«Εγώ ελπίζω να τη βολέψω»

* Η επίσημη πρεμιέρα της παράστασης θα δοθεί την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου

Δημοσίευση: 25 Οκτ 2011 1:54 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 13:49
 
Με εναρκτήρια παράσταση αφιερωμένη στους δασκάλους, καθηγητές και μαθητές, που θα δοθεί αύριο Τετάρτη 26 Οκτωβρίου, στις 9 μ.μ, στο «Θέατρο του Μύλου», ξεκινάει τις παραστάσεις του, το «Θεσσαλικό Θέατρο»- ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Λάρισας για τη φετινή χρονιά , με την υπέροχη κωμωδία από το ομώνυμο βιβλίο του Μαρτσέλο Ντ’όρτα: «Εγώ ελπίζω να τη βολέψω».
Λίγα λόγια για το έργο:
Η παράσταση «Εγώ ελπίζω να τη βολέψω» είναι βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του Μαρτσέλο Ντ’ Όρτα. Ο Μαρτσέλο Ντ’ Όρτα, δάσκαλος στο Αρζάνο της Νότιας Ιταλίας, είχε την ιδέα να συγκεντρώσει και να εκδώσει τις εκθέσεις των μαθητών, που είχε στο Δημοτικό Σχολείο. Σ’ αυτές, τα παιδιά σχολιάζουν με ξεκαρδιστικό και καυστικό τρόπο τις οικογένειές τους, την πατρίδα τους αλλά και άλλες χώρες, την Ιστορία, τα Θρησκευτικά, την επικαιρότητα...Τα γραπτά τους γίνονται ένας ολοκάθαρος καθρέφτης για όλον τον κόσμο. Τίποτα δεν ξεφεύγει από την αντίληψη των μικρών μαθητών. Και ο αφελής και ξεκαρδιστικός τρόπος με τον οποίο περιγράφουν ό,τι συμβαίνει γύρω τους, είναι συχνά πιο εύγλωττος και πιο ξεκάθαρος από πολλών μεγάλων...
Στην παράσταση παίζουν οι ηθοποιοί με αλφαβητική σειρά: Γεωργία Γεωργόνη, Δανάη Επιθυμιάδη, Άρης Λάσκος, Στέργιος Νένες, Γρηγόρης Ποιμενίδης.
Οι συντελεστές της παράστασης είναι: Διαμόρφωση κειμένου: ο Θίασος. Σκηνοθεσία: Στέργιος Νένες - Βασίλης Μαυρογεωργίου, Μουσική: Λαέρτης Μαλκότσης.Σκηνικά-Κοστούμια-Φωτισμοί: Καλλιτεχνικό Εργαστήρι «Θεσσαλικού Θεάτρου».
Όσοι εκπαιδευτικοί και μαθητές, επιθυμούν να παρακολουθήσουν δωρεάν την αυριανή παράσταση θα πρέπει να κάνουν έγκαιρα κράτηση των θέσεών τους στο ταμείο του «Θεάτρου του Μύλου»- τηλ.: 2410-533.417, από τις 10 - 1 και από τις 6 - 9 έως και το μεσημέρι της Τετάρτης.
* Η πρεμιέρα του έργου θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου και ώρα 9 μ.μ., ενώ το πρόγραμμα των παραστάσεων είναι: Τετάρτη ώρα: 9 μ.μ., (Λαϊκή με γενική είσοδο 10 ευρώ), Πέμπτη ώρα: 9 μ.μ., Παρασκευή ώρα 9 μ.μ., Σάββατο ώρα 6 μ.μ. (Λαϊκή με γενική είσοδο 10 ευρώ) και Κυριακή απόγευμα στις 7 μ.μ.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass