Παραστάσεις στο «Θέατρο Τεχνών»

Δημοσίευση: 27 Οκτ 2011 23:17 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 13:50
 * Το «Θέατρο Τεχνών» Λάρισας ξεκινάει τις παραστάσεις του φέτος από την Τρίτη 1 Νοεμβρίου με μια πρεμιέρα-γιορτή και με ελεύθερη για το κοινό είσοδο, με το έργο «Εκπαιδεύοντας τη Ρίτα», σε σκηνοθεσία της Λαρισαίας ηθοποιού Χριστίνας Νέλια, που ερμηνεύει και τον ομώνυμο ρόλο της Ρίτας, ενώ τον καθηγητή Φρανκ υποδύεται ο Δημήτρης Φωτίου.
Οι παραστάσεις θα δίνονται κάθε Πέμπτη - Παρασκευή – Σάββατο, βραδινές στις 9, και κάθε Κυριακή απογευματινή στις 7 με γενική είσοδο για όλες τις παραστάσεις, μόνο 10 ευρώ.
Επίσης στις αρχές του Δεκέμβρη, θα κάνουν έναρξη οι παραστάσεις με την υπέροχη, ξεκαρδιστική κωμωδία «Το βοτάνι της αγάπης», σε σκηνοθεσία του Γιάννη Καλατζόπουλου και μουσική του Διονύση Τσακνή.
Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους ερμηνεύουν με αλφαβητική σειρά οι επαγγελματίες ηθοποιοί: Άννα Γκλέτσου, Θανάσης Ζέρβας, Χρήστος Κορδελάς, Χριστίνα Νέλια, Περικλής Τσαμαντάνης και οι επί χρόνια συνεργάτες του «Θεάτρου Τεχνών», Στέλιος Ντικούλης και Φανή Χουλιάρα.
Να σημειωθεί ότι το «Θέατρο Τεχνών» κάνει ειδική προσφορά στο θεατρόφιλο κοινό η οποία αφορά σε 1000 συνολικά νέους σπουδαστές ή νέους άνεργους. Προσφέρει δωρεάν «Προσκλήσεις Κοινωνικής Αλληλεγγύης», από 10 για κάθε παράσταση και μία διπλή πρόσκληση στον «Τυχερό θεατή της ημέρας» που θα κάνει την πρώτη τηλεφωνική κράτηση της κάθε μέρας, για ολόκληρη τη χειμερινή θεατρική σεζόν.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass