ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ

Μια φορά και έναν καιρό... από τη Χρ. Γιολδάση

Δημοσίευση: 10 Δεκ 2011 21:37 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 15:45
 «Το αγγελάκι των Χριστουγέννων» και «Ο Αϊ Βασίλης και οι Καμπανούλες» είναι τα δύο νέα παραμύθια της Λαρισαίας Χριστίνας Γιολδάση-Τσαούση. Δύο παραμύθια προσεγμένα και στην παραμικρή λεπτομέρεια από τη γραφή έως τις εικόνες, που κυκλοφορούν ήδη στα βιβλιοπωλεία και απευθύνονται στους λιλιπούτειους αναγνώστες. Η συγγραφέας γνωστή για την αγάπη της προς τα παιδιά, έρχεται με τα νέα της παραμύθια να γεμίσει δημιουργικά τη φαντασία των μικρών αναγνωστών. Την εικονογράφηση των παραμυθιών έκανε η κ. Νόπη Παντελίδου.
Η Χριστίνα Γιολδάση-Τσαούση γεννήθηκε στη Λάρισα και είναι εκπαιδευτικός. Ασχολείται με την παιδική λογοτεχνία και την ποίηση. Πήρε μέρος σε Πανελλήνιους διαγωνισμούς ποίησης και λογοτεχνίας και τιμήθηκε με το 1ο, 2ο και 3ο βραβείο. Διακρίθηκε σε διαγωνισμό της Ακαδημίας Γραμμάτων και Τεχνών στο Ιυιβοβ του Παρισιού. Είναι μέλος του Κύκλου του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου και της Γυναικείας Λογοτεχνικής Συντροφιάς. Είναι μέλος της Ε.Λ.Ο.Σ.Υ.Λ. (Ένωση Λογοτεχνών Συγγραφέων Λάρισας) και του Πολιτιστικού Κέντρου Εκπαιδευτικών. Επίσης συμμετέχει στην «Ανθολογία Λαρισάίκής ποίησης» και σε μια λογοτεχνική έκδοση των Εκπαιδευτικών». Συμμετέχει στην ετήσια λογοτεχνική έκδοση «Πνευματική Λάρισα». Έχει γράψει τα εξής βιβλία: «Σιωπηλή Αναζήτηση» (ποίηση), «Από το άλφα ως το ωμέγα» (Εκδόσεις «Αιγαίο», Θεσσαλονίκη 2010), «Η Πετρούλα των κρεμμυδιών» (Εκδόσεις «Αιγαίο», Θεσσαλονίκη 2000) και «Η Πετρούλα και το μωρό» (Εκδόσεις «Αιγαίο», Θεσσαλονίκη 2002).
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
MPOFILIOU 8-9-22
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass