ΑΠΟΨΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ

Χορεύουν τα ρώσικα μπαλέτα

Δημοσίευση: 17 Δεκ 2011 21:40 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 15:47
 Ένα εξαιρετικό Χριστουγεννιάτικο γκαλά των αστέρων του Κρατικού Μπαλέτου της Μόσχας θα απολαύσουν οι Λαρισαίοι απόψε στις 8:30 μ.μ. στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας.
Οι λάτρεις του μπαλέτου θα έχουν τη σπάνια ευκαιρία να απολαύσουν σε ένα πλούσιο χορευτικό πρόγραμμα την πρίμα μπαλαρίνα του Κρατικού Ακαδημαϊκού Θεάτρου Κλασικού Μπαλέτου της Μόσχας και διακεκριμένη καλλιτέχνη της ρωσικής ομοσπονδίας Μαρίνα Ρzannikoba και 15 ακόμη βραβευμένους σολίστες των Κρατικών Μπαλέτων της Μόσχας.
Το πρόγραμμα της εκδήλωσης αποτελείται από δύο πράξεις, από το Χριστουγεννιάτικο μπαλέτο του Τσαϊκόφσκι - «Καρυοθραύστης» και από αποσπάσματα άλλων γνωστών κλασικών μπαλέτων – όπως «Λίμνη των κύκνων», «Ραϊμόντα», «Κουρσάρος», «Κάρμεν» και «Δον Κιχώτης».
Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Πρεσβείας της Ρωσίας και διοργανώνεται από την Αστική μη κερδοσκοπική εταιρία «Κέδρος» η οποία πραγματοποίησε στην Ελλάδα την τελευταία δεκαετία πάνω από 200 παραστάσεις με συμμετοχή των μεγάλων και διασήμων ρωσικών καλλιτεχνικών σχημάτων κλασικού χορού, κλασικής μουσικής και φολκλόρ σε συνεργασία με την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία «Τ.ΙΙ.Ρ.» -«Διακρατική Ένωση φιλίας και συνεργασίας» που εδρεύει στη Λάρισα, με την αρωγή του Δήμου Λαρισαίων. Η διάθεση των εισιτηρίων γίνεται στο Δ.Ω.Λ. Η τιμή των εισιτηρίων είναι 20 ευρώ και 10 ευρώ (παιδικό- φοιτητικό).
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass