ΣΤΟ «ΜΙΚΡΟ ΘΕΑΤΡΟ»

Βραδιές γέλιου

* Σήμερα και αύριο βράδυ

Δημοσίευση: 24 Δεκ 2011 18:00 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 15:49
Ο Γιώργος Χατζηπαύλου παρουσιάζει τον stand up comedy μονόλογο «Δύσκολα τα πράγματα» για 3η χρονιά στο «Μικρό Θέατρο» της Λάρισας, σήμερα Κυριακή των Χριστουγέννων και αύριο Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου στις 21:30.
Ο γνωστός κωμικός ηθοποιός συστήνει στους θεατές με το δικό του χιουμοριστικό τρόπο να δει τη ζωή από την καλή, αλλά κυρίως από την ανάποδη. Γιατί έτσι έχει περισσότερη πλάκα».
Αυτή είναι η προτροπή. Η ζωή γίνεται κάθε μέρα και πιο περίεργη δίνοντας όλο και περισσότερες αφορμές για κωμωδία. Από τη Βουλή ως την κρεβατοκάμαρα, από το μποτιλιάρισμα ως την Ελληνίδα μάνα, από το κλαμπ ως τη δουλειά, από το φλερτ ως το γάμο, από τον καπιταλισμό ως τη γλώσσα που μιλάνε οι άντρες και οι γυναίκες, από την αστυνομία ως το σούπερ μάρκετ... από όλα όσα γίνονται γύρω μας και είναι πάντα πιο αστεία από όσο φαντάζουν τη στιγμή που συμβαίνουν.
Μία μνημονιακή κωμωδία για τις σχέσεις, τα κρυμμένα μηνύματα στα τραγούδια, τους ενοχλητικούς, τα σαρδάμ του Γιωργάκη, τις φάρσες, τους γονείς, τους παντρεμένους, τα ζώδια, τους άντρες και τις γυναίκες. Ένας προβολέας, ένα μικρόφωνο, ένας κωμικός – μαζί με guest (ηθοποιούς και τραγουδιστές) στο πιο δυνατό είδος κωμωδίας, τον μονόλογο.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass