ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΣΤΟ «ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΕΙΟ»

Φωτογραφική ξενάγηση στο Άγιον Όρος

Δημοσίευση: 28 Δεκ 2011 1:34 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 15:49
Στις 12 Ιανουαρίου στο «Χατζηγιάννειο» Πνευματικό Κέντρο και στις 7:30 το απόγευμα ο Όμιλος Φίλων της Θεσσαλικής Ιστορίας σε συνεργασία με τον Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Επιστημών Λάρισας παρουσιάζουν στο κοινό της Λάρισας το θαυμάσιο έργο του φωτογράφου κ. Μπάμπη Ιωαννίδη.
Η υπέροχη φωτογραφική ξενάγηση θα γίνει σε μονές και σκήτες του Αγίου Όρους, ντυμένη – η φωτογραφική ξενάγηση – με κείμενα του προέδρου της Εταιρείας Λογοτεχνών Θεσσαλονίκης κ. Γιώργου Ξεινού, τα οποία αφηγείται ο ηθοποιός και σκηνοθέτης κ. Παναγιώτης Μιχαηλίδης με μουσική επένδυση του ίδιου του φωτογράφου.
Καταπράσινοι περίβολοι, σήμαντρα, ειδυλλιακά τοπία, περίτεχνα κτίσματα, ιστορικά κειμήλια, σεβάσμιες μορφές γερόντων, ξυλόγλυπτα τέμπλα… παραστάσεις από το Άγιον Όρος. Οι φωτογραφίες παρουσιάζονται μέσω βίντεο στο «Περιβόλι της Παναγιάς» όπου όλα ζωντανεύουν χρώματα, λουλούδια, μορφές Αγίων.
Εκεί όπου η ανθρώπινη δημιουργία και η ομορφιά του τοπιού «αιχμαλωτίζονται» στο φως των κεριών και σε καλούν σε μία άλλη διάσταση.
Μια ξενάγηση εκπληκτική που θα δώσει την ευκαιρία και στο γυναικείο φιλότεχνο κοινό να ζήσει μια μοναδική εμπειρία που λόγω του «Άβατου» είναι απαγορευμένος χώρος γι’ αυτές.
Ταυτόχρονα έξω από το χώρο της αίθουσας του «Χατζηγιάννειου», θα υπάρχει και έκθεση φωτογραφίας του ίδιου φωτογράφου με καταπληκτικές εικόνες του Αγίου Όρους.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass