ΑΥΡΙΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΑΥΛΙΩΝ ΤΟΥ ΔΩΛ

Κλείνει δέκα χρόνια ζωής η Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Δήμου Λαρισαίων

Δημοσίευση: 02 Απρ 2011 2:28 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:22
Με μία μεγάλη συναυλία στην οποία θα ακουστούν κομμάτια κλασικών συνθετών θα γιορτάσει η Συμφωνική Ορχήστρα Νέων του Δήμου Λαρισαίων τα δέκα χρόνια από την ίδρυσή της.
Στις 8:30 μ.μ στο Δημοτικό Ωδείο υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Χρήστου Κτιστάκη και στο πιάνο του σολίστα Δημήτρη Τουφεξή το κοινό θα παρακολουθήσει μία συναυλία εξαιρετικών απαιτήσεων.
Χθες με την ευκαιρία της διοργάνωσης της συναυλίας δόθηκε συνέντευξη Τύπου στο χώρο του Δημοτικού Ωδείου όπου ο πρόεδρος κ. Κώστας Γιαννούλας δήλωσε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τη δεκάχρονη πορεία της Σ.Ο.Ν.Δ.Λ. σημειώνοντας ότι παρήγαγε πολύ σημαντικό έργο που έχει αποζημιώσει όλο αυτό το χρονικό διάστημα τους καλλιτέχνες και όλα τα σχήματα που έλαβαν μέρος.
Για μία σημαντική ορχήστρα ισάξια ορχηστρών της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης έκανε λόγο από την πλευρά του ο διευθυντής του ΔΩΛ κ. Απ. Αλεξίου λέγοντας ότι δούλεψε συστηματικά όλα αυτά τα χρόνια και παρήγαγε ουσιαστικό έργο, ότι έχτισε το δικό της ρεπερτόριο, απέκτησε το δικό της ήχο που με ευκολία έβγαλε σε πέρας μεγάλα προγράμματα.
Ο μαέστρος της ορχήστρας κ. Χρ. Κτιστάκης κάνοντας ένα μικρό απολογισμό είπε ότι μόνο ευχαριστημένος μπορεί να είναι από την έως τώρα δραστηριότητα της ορχήστρας. Δημιουργήθηκε όλα αυτά τα χρόνια μία φιλική ατμόσφαιρα που βοήθησε να αντεπεξέλθουν με τον πιο δημιουργικό τρόπο συναυλίες με εξαιρετικό επίπεδο που άφησαν το στίγμα τους σε τοπικό αλλά και εθνικό επίπεδο. Ο κ. Κτιστάκης δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και το σύλλογο φίλων της Συμφωνικής Ορχήστρας που στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια τις δραστηριότητες της Συμφωνικής.
Στην αυριανή συναυλία θα ακουστούν η συμφωνία αρ 1 του Ludwig Van Beethoven και το κοντσέρτο για πιάνο και ορχήστρα αρ 2 του Franz Liszt .
 Όλοι όσοι παρακολουθήσουν τη συναυλία θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν και ένα ειδικό έντυπο στο οποίο καταγράφονται όλες οι συναυλίες και παραστάσεις που πραγματοποιήθηκαν, όλοι οι μουσικοί, οι συντελεστές, καθώς και χαρακτηριστικές φωτογραφίες από σημαντικές στιγμές της πορείας της ορχήστρας.
Ήδη στο αίθριο του Δημοτικού Ωδείου λειτουργεί έκθεση με αφίσες από συναυλίες της ΣΟΝΔΛ, μακέτες σκηνογραφίας (του Κώστα Βαρνά) και κοστούμια (της Ελένης Ψύρρα) από όπερες, οπερέτες και μιούζικαλ που ανέβασε η ΣΟΝΔΛ τα τελευταία δέκα χρόνια.
Να σημειωθεί ότι προπώληση εισιτηρίων γίνεται στο ΔΩΛ , από τις 10 π.μ έως τη 1 μ.μ.
Σ.Ο.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass