ΑΥΡΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΕ ΤΟΥΣ «ΑΓΑΠΗΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΑΣ» ΣΤΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΛΑΤΑΝΙΑ

Καυτή επιθεώρηση στη Βελίκα

Δημοσίευση: 16 Ιουλ 2010 1:58 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 8:54
 Στο «Aνοιχτό Δημοτικό Θέατρο Πλατανιά» στην παραλία της Βελίκας, αύριο Σάββατο 17 Ιουλίου, στις 9 το βράδυ, με γενική είσοδο μόνο 10 ευρώ, δίνει παράσταση το «Θεσσαλικό Θέατρο», με την επιθεώρηση «Οι Αγαπητικοί της Βοσκοπούλας» σε σκηνοθεσία Κώστα Τσιάνου, σε συνεργασία με τον «Πολιτιστικό Οργανισμό» του Δήμου Μελιβοίας.
Μεθαύριο Κυριακή, 18 Ιουλίου θα παρουσιαστεί στο Ομόλιο Λάρισας στο «Θέατρο Τεμπών», σε συνεργασία με τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ν. Λάρισας και με ελεύθερη είσοδο. Την ερχόμενη Τρίτη 20/7 συνεχίζονται οι παραστάσεις στο «Ανοιχτό Δημ. Θέατρο-Παλιό Λατόμι» Τυρνάβου, με γενική είσοδο 10 ευρώ, ενώ την ερχόμενη Πέμπτη 22 /7 στο πανέμορφο «Θέατρο Χοροστάσι» της Κρανιάς Ολύμπου επίσης με γενική είσοδο μόνο 10 ευρώ. Γίνεται γνωστό ότι σε όλες τις παραστάσεις με εισιτήριο, ισχύουν κανονικά και τα νέα εισιτήρια του Ο.Γ.Α. χρήσης 2010-2011.
Τα σπαρταριστά κείμενα που σατιρίζουν όλη την καυτή επικαιρότητα είναι του Λάκη Λαζόπουλου (γέννημα θρέμμα του «Θεσσαλικού Θεάτρου»), των Θανάση Παπαθανασίου - Μιχάλη Ρέππα, του Κώστα Τσιάνου και της Άννας Χατζησοφιά. Η Λίνα Νικολακοπούλου έγραψε ένα τραγούδι, τιμής ένεκεν για το «Θεσσαλικό» που αναφέρεται στην επιθεώρηση και στους βετεράνους ηθοποιούς που τη δοξάσανε. Η μουσική και τα τραγούδια είναι του Διονύση Τσακνή, το σκηνικό και τα κοστούμια του Άγγελου Μέντη, οι χορογραφίες του Φωκά Ευαγγελινού και βοηθός σκηνοθέτη η Λουκία Στεργίου.
Παίζουν, τραγουδούν και χορεύουν οι ηθοποιοί με αλφαβητική σειρά: Φανή Γέμτου, Χάρης Γρηγορόπουλος, Τζένη Διαγούπη, Μάνος Ιωάννου, Ελένη Καρακάση, Φωτεινή Ντεμίρη, Ελένη Ουζουνίδου, Πάνος Σταθακόπουλος, Γρηγόρης Σταμούλης, Γιάννης Στόλλας, Αλίκη Τσάκου και Γιώργος Ψυχογιός.
Το «Θεσσαλικό Θέατρο» - Δη.Πε.Θε. Λάρισας, συμπληρώνει φέτος 35 χρόνια  γόνιμης δραστηριότητας (1975 – 2010 )... Η Βοσκοπούλα, ή Βούλα, μπορεί να είναι η Βουλή και οι 300 αγαπητικοί, οι ανάλογοι βουλευτές που ερωτοτροπούν μαζί της ως που να την κατακτήσουν και μετά... μην τους είδατε. Μπορεί να είναι και η εγκαταλελειμμένη από τον άνδρα της γυναίκας που την ποθούν 300 Τσελιγκάδες, αλλά εκείνη περιμένοντας τον εξαφανισμένο της Τσέλιγκα, τους υπόσχεται πως θα τους δοθεί, μόνο αν τελειώσει στον αργαλειό της, το υφαντό της που ως άλλη Πηνελόπη το υφαίνει τη μέρα και το ξηλώνει το βράδυ. Θα συμβούν κι άλλα ευτράπελα που θα μπερδεύουν τους αρχαίους ήρωες με τους σύγχρονους...
Η επιθεώρηση στηρίζεται στους παλιούς και στέρεους κώδικες, όπως μας τους παρέδωσαν οι βετεράνοι που τη δοξάσανε. Γι’ αυτό και το δεύτερο μέρος καλύπτεται με το «σκετσονούμερο», «Οι αγαπητικοί της βοσκοπούλας» που είναι και ο τίτλος της επιθεώρησης.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass