ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΡΟΥΛΗ

«Απέραντο γαλάζιο» στο «Δοχό» Καρίτσας

Δημοσίευση: 23 Ιουλ 2010 2:01 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 8:57
Αύριο, Σάββατο 24 Ιουλίου, θα γίνουν τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής του γνωστού εικαστικού Γιάννη Χριστάκη με τίτλο «Απέραντο Γαλάζιο» στο «Δοχό» Καρίτσας στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων που οργανώνει κάθε χρόνο ο «Δοχός». Ταυτόχρονα με την έκθεση ζωγραφικής θα γίνει και η μουσική εκδήλωση με το γνωστό τραγουδοποιό Γιάννη Χαρούλη. Ο ζωγράφος Γιάννης Χριστάκης θα εκθέσει 16 έργα με κύριο θέμα τις μαγευτικές εικόνες του ελληνικού καλοκαιριού. «Απέραντο Γαλάζιο» γεμάτο νοσταλγία, φως και ελπίδα που προσμένει το θεατή να απολαύσει μια βραδιά γεμάτη με εικόνες και μουσική. Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 30 Ιουλίου. Χορηγός της έκθεσης είναι: Chroma - ψηφιακές εκτυπώσεις, οπτικά Συμεών Μαγρίζος.
Ο Γιάννης Χαρούλης με τη βαθιά ειλικρίνεια και τη συγκίνηση στην ερμηνεία του ανταποκρίθηκε με ωριμότητα καλλιτέχνη που θέλει να χαράξει τον δικό του δρόμο υπακούοντας στο ένστικτό του. Μας ταξιδεύει με τα τραγούδια του στο νησί του την Κρήτη και όχι μόνο, και μας υποδέχεται στον δικό του μουσικό κόσμο μέσα από την προσωπική του αναζήτηση στους στίχους, τις ερμηνείες και τις μουσικές Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών, μία αναζήτηση που αποτυπώνεται στη μέχρι τώρα δισκογραφία του σε μια υπέροχη συναυλία που θα πραγματοποιήσει αύριο, Σάββατο 24 Ιουλίου, στο «Δοχό» Καρίτσας. Έχοντας στο συρτάρι του καινούργια τραγούδια και ετοιμάζοντας τον δεύτερο προσωπικο του δισκο που συντομα θα κυκλοφορήσει, ο Γιάννης Χαρούλης κάνει τη δική του πρόταση, διασκευάζοντας από την αρχή τα τραγούδια της προσωπικής του δισκογραφίας αλλά και όσα αγάπησε, θα κάνει μια παράσταση όπου συναντιούνται ο «ηλεκτρισμός» με το λαούτο, τα παλιά με τα καινούργια.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass