ΑΠΟΨΕ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

«Καλά Χριστούγεννα κ. Σκρουτζ»

* Σε κινηματογραφική αίθουσα του «Pantheon plaza»

Δημοσίευση: 17 Δεκ 2010 2:31 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:53
Ένα έργο που μιλάει για το θαύμα της αγάπης των Χριστουγέννων και όχι μόνο, το κλασικό αριστούργημα του Τσαρλς Ντίκενς με τον πικραμένο κ. Σκρουτζ,  μετατρέπεται σε μιούζικαλ παρουσιάζοντας την επίσκεψη της νεράιδας από το παρελθόν, του πνεύματος από το παρόν και του φαντάσματος από το μέλλον που τον φέρνουν αντιμέτωπο με αλήθειες που διστάζει να παραδεχτεί. Ο σκληρόκαρδος Σκρουτζ πρέπει να ανοίξει όχι μόνο τα μάτια, αλλά και την καρδιά του... πριν είναι αργά.
Τη μοναδική αυτή θεατρική παράσταση θα έχει την ευκαιρία να την παρακολουθήσει το κοινό της Λάρισας στα «movie star cinemas» στο «Pantheon Plaza» απόψε στις 21:00.
 Μια καταπληκτική παράσταση δοσμένη σε μια καινούργια διασκευή με πολλά τραγούδια και χορό από 13 ηθοποιούς. Ο Σκρουτζ, ο Κράτσετ, ο Φρεντ, τα Φαντάσματα και όλοι οι άλλοι ήρωες της κλασικής Χριστουγεννιάτικης ιστορίας που έχει κατακτήσει τις καρδιές όλων, ζωντανεύουν σε μια θεατρική υπερπαραγωγή.
Μια τρυφερή, αγαπημένη, οικογενειακή, μοναδική ιστορία, που αναδεικνύει τη δύναμη της αγάπης και της αλληλεγγύης που είναι τόσο αναγκαία στις μέρες μας.
Τη σκηνοθεσία της παράστασης υπογράφει ο Αλέξανδρος Λιακόπουλος.
Διασκευή – μουσική, Άγγελος Ανδρεόπουλος, ενορχήστρωση,  Χρήστος Γκουγκούμας, χορογραφίες, Μυρτώ Παπαδοπούλου, σκηνικά– κοστούμια,  Δανάη Πανά,  Ιωάννα Χατζηκωνσταντέλη, παραγωγή,  ocean productions.
Παίζουν οι ηθοποιοί : Θοδωρής Πολυζώνης, Βασίλης Παπαγεωργίου, Τίνα Λεονωρά, Χρυσίδης Κυριάκος, Αλεξανδρή Ευαγγελία, Αλίκη Δουρμάζερ, Ασπασία Πιτιλάκη, Γιώργος Δερνίκας, Βασίλης Τσορλάκης, Μύρτος Ανδρέας, Ανδρέας Κουλμπεντιεβ, Ανέστη Αγκος.
Θα δοθούν επίσης παραστάσεις στις εξής μέρες:
Σάββατο 18 Δεκεμβρίου στις 15:00, 18:15, 21:00
Κυριακή 19 Δεκεμβρίου στις 12:00 και 18:30
Έκτακτες παραστάσεις θα δοθούν για σχολεία, συλλόγους, σωματεία κ.α.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass