ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ METAL ΚΑΙ HARDCORE ΜΟΥΣΙΚΗ

Πέφτει η αυλαία για το 4ο Μουσικό Φεστιβάλ της «No Budget Team»

*Στο Κηποθέατρο

Δημοσίευση: 05 Σεπ 2009 22:10 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:24
Με αθρόα προσέλευση κόσμου συνεχίζεται το 4ο Μουσικό Φεστιβάλ που διοργανώνεται από τη «No Budget Team», αστική μη κερδοσκοπική εταιρία πολιτιστικού χαρακτήρα με έδρα τη Λάρισα, σε συνεργασία με την Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ. Το φεστιβάλ που ολοκληρώνεται σήμερα έχει καθαρά φιλανθρωπικό χαρακτήρα με ένα συμβολικό χαμηλό εισιτήριο (πέντε ευρώ). Τα έσοδα της φετινής εκδήλωσης θα διατεθούν στο Δημοτικό Γηροκομείο Λάρισας καθώς όπως πολλοί γνωρίζουν έχει τεράστιο οικονομικό πρόβλημα και υπάρχει κίνδυνος να κλείσει αφήνοντας τους ηλικιωμένους που φιλοξενεί χωρίς στέγη. Σήμερα τελευταία ημέρα του Φεστιβάλ οι εκδηλώσεις ξεκινούν στις 7.30 μ.μ. και το πρόγραμμα πρόκειται να καλύψει ένα μεγάλο φάσμα του σκληρού ήχου με τους:
-Hidden In the Basement: stoner, metal μπάντα από τη Λάρισα που δημιουργήθηκε το 2007, με πολλά live σε ολόκληρη την Ελλάδα.
-Poem: progressive - alternative metal μπάντα από την Αθήνα. Δημιουργήθηκε το 2005 κι από τότε κυκλοφόρησαν ένα album, συμμετείχαν σε διάφορες συλλογές αλλά και με τις ζωντανές τους εμφανίσεις έκαναν γνωστό το όνομά τους στο metal κοινό.
-Como Esta Loco: hardcore - metalcore σχήμα από τη Ξάνθη. Έχει ανοίξει συναυλίες μεγάλων ονομάτων και με τις εκρηκτικές εμφανίσεις τους έχουν αποκτήσει φανατικούς οπαδούς σε όλη την Ελλάδα. Έχουν κυκλοφορήσει ένα E.P. με τίτλο «Walking the last mile».
-Burst: ανερχόμενη metalcore μπάντα από τη Σουηδία, που έχει κερδίσει τις καλύτερες κριτικές σε τύπο και ΜΜΕ. Μελωδικά φωνητικά αλλά και εκρηκτικές ωμές κραυγές, πολυπλοκότητα και επιθετικότητα από 5 δεξιοτέχνες μουσικούς. Έχουν κυκλοφορήσει 3 albums και πολλά EPs.
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass