ΜΕ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΕΧΝΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ

Τιμώνται Ελληνίδες Κινηματογραφίστριες

Δημοσίευση: 28 Φεβ 2009 23:48 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:27
Ένα σημαντικό κομμάτι της δράσης του Θεάτρου Τεχνών Λάρισας είναι αναμφισβήτητα τα τελευταία τέσσερα χρόνια το αφιέρωμα στις Ελληνίδες Κινηματογραφίστριες. Το αφιέρωμα αυτό προέκυψε ως δράση και έχει καθιερωθεί ως θεσμός στην πόλη της Λάρισας, από την ανάγκη να παρουσιαστεί το πολύ ιδιαίτερο, αλλά και σημαντικό έργο των Ελληνίδων κινηματογραφιστριών στην Περιφέρεια. Χρονικά το αφιέρωμα είναι σχεδιασμένο να συμπίπτει με την Ημέρα της Γυναίκας (8 Μαρτίου).
Το 5ο Αφιέρωμα στις Ελληνίδες Κινηματογραφιστρίες έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί από την Πέμπτη 5 Μαρτίου έως και την Κυριακή 8 Μαρτίου, με ώρα προβολής στις: 10 μ.μ, και με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.
Οι ταινίες που θα προβληθούν είναι οι εξής:
Πέμπτη 5 Μαρτίου: «Οι φύλακες του Χρόνου» της Μαργαρίτας Μαντά
2.Παρασκευή 6 Μαρτίου: «Οι Λεβέντες της Θάλασσας» της Βίκυς Πεζίρη
Σάββατο 7 Μαρτίου: «Τα Χρυσά μήλα των Εσπερίδων»της Σοφίας Παπαχρήστου
Κυριακή 8Μαρτίου: «Με τα μάτια στραμμένα στη στεργιά» της Κατερίνας Πατρώνη
Την παρουσίαση του 5ου αφιερώματος και τον συντονισμό του προγράμματος θα κάνει η Λαρισαία δημοσιογράφος Μαρία Παπουτσή.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Παράλληλα, τις τελευταίες παραστάσεις δίνει το Θέατρο Τεχνών Λάρισας μέχρι και την Κυριακή 15 Μαρτίου, με την υπέροχη κωμωδία των Ρέππα – Παπαθανασίου: « Τα μωρά τα φέρνει ο πελαργός».
Γίνεται γνωστό στο θεατρόφιλο κοινό, πως σήμερα, λόγω της Αποκριάς, και την Πέμπτη 5 Μαρτίου, λόγω της έναρξης του 5ου Αφιερώματος στις Ελληνίδες Κινηματογραφίστριες, δεν θα πραγματοποιηθούν οι παραστάσεις.
 Στο μεταξύ, συνεχίζονται, κανονικά για κάθε Τρίτη και Τετάρτη βράδυ στις 9, μέχρι και την Τετάρτη 18 Μαρτίου, οι παράλληλες παραστάσεις, με το έργο της Ιωάννας Φωτιάδου «Το Δέκα το Καρώ».
 Είναι δύο μοναδικές παραστάσεις που σκηνοθέτησε, σκηνογράφησε και επιμελήθηκε ο ηθοποιός Αντώνης Μπαμπούνης, σε σχεδιασμό των κοστουμιών από την Λίνα Μότσιου και με δύο εκπληκτικές πρωτότυπες μουσικές επενδύσεις του Βασίλη Μπαμπούνη. Στην παράσταση « Το Δέκα το Καρώ» συμμετέχει δανείζοντας τη φωνή του, σε μία από τις ιστορίες του και ο ηθοποιός Γεράσιμος Γεννατάς.
Και για τα δύο έργα, ισχύουν κανονικά τα εισιτήρια του Ο.Γ.Α και τα Εργατικά. Παρακαλούνται πολύ οι ενδιαφερόμενοι, λόγω της μεγάλης ζήτησης εισιτηρίων και του μικρού αριθμού των παραστάσεων που απομένουν, να κάνουν έγκαιρα τις κρατήσεις τους στο τηλέφωνο του θεάτρου: 2410-534313, καθημερινά πρωϊ:11– 2 και απόγευμα: 6 – 9.
  
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass