Εργαστήρι Τέχνης στον «Τιριτόμπα»

Δημοσίευση: 08 Οκτ 2008 3:06 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:46
 Ο Δημοτικός Κουκλοθίασος «Τιριτόμπα», δραστήριο τμήμα του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Λάρισας, στο πλαίσιο του 1ου Φεστιβάλ Πειραματικού Θεάτρου που διοργανώνεται από την εταιρία «Σαντικλέρι» και υπό την αιγίδα του «Θεσσαλικού Θεάτρου», εγκαινιάζει τις δράσεις τού Μουσείου Κούκλας.Η έναρξη του Φεστιβάλ Πειραματικού Θεάτρου θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 11 Οκτωβρίου, στις 10.30 το πρωί, στο Μουσείο Κούκλας, στο «Μύλο του Παπά», με εργαστήρια Ξυλογλυπτικής (δημιουργία μιας μαριονέτας, δίνοντάς της πνοή και μορφή), Πηλοπλαστικής (γνωριμία και επαφή με την αρχέγονη τέχνη τού πηλού, κατασκευή μαριονέτας με πηλό), παραδοσιακού παιχνιδιού (θα ζωντανέψουν μέσα από το ξύλο, το χαρτί και τον πηλό).
Το απόγευμα, στις 6.30 μ.μ., Θεατρικό Παιχνίδι από το Δημιουργικό Εργαστήρι Σκηνοβάτης «Το παραμύθι με τα χρώματα», του Αλέξη Κυριτσόπουλου, ζωντανεύει με τη συμμετοχή των παιδιών και στις 7.30 μ.μ. γνωριμία με τη μαγική τέχνη τού ζογκλέρ.
Την Κυριακή 12 Οκτωβρίου, στις 10.30 το πρωί, θα πραγματοποιηθούν τα εργαστήρια Ξυλογλυπτικής, Πηλοπλαστικής, παραδοσιακού παιχνιδιού, γνωριμία με τη μαγική τέχνη τού ζογκλέρ και στις 12 μ. η κουκλοθεατρική παράσταση από το Δημοτικό Κουκλοθίασο «Τιριτόμπα» «Η Σταχτοπούτα». Η είσοδος είναι ελεύθερη.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass