«Μάγεψαν» οι Φιλαρμονικές Δήμου Ελασσόνας και Δημοτικού Ωδείου Λάρισας

Δημοσίευση: 21 Οκτ 2015 11:22

 

ΕΛΑΣΣΟΝΑ(Γραφείο «Ε»)

Του Γιάννη Μουκίδη

Ήταν ακόμη μία εξαιρετική συναυλιακή βραδιά, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων που διοργάνωσε ο Δήμος Ελασσόνας για την επέτειο της απελευθέρωσης της Επαρχίας Ελασσόνας, η πρόσφατη κοινή εμφάνιση των Φιλαρμονικών του Δήμου Ελασσόνας και του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας.

Γνωστή η πολύχρονη παρουσία, η δράση και η προσφορά των δύο Φιλαρμονικών στα πολιτιστικά, μουσικά και κοινωνικά «δρώμενα» του Νομού Λάρισας και όχι μόνο.

Όμορφες και μαγικές μελωδίες και ρυθμοί «απλώθηκαν» στην Αίθουσα Θεάτρου «Δημάρχου Βασ. Φαρμάκη».
Μέσα από ένα ιδιαίτερα προσεγμένο μεστό πρόγραμμα με ενδεικτικό ρεπερτόριο, οι εκτελεστές των δύο Φιλαρμονικών του Δήμου Ελασσόνας και του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας, υπό την διεύθυνση των αρχιμουσικών τους Δημήτρη Τσιαβέ και Γιώργου Μηνά αντίστοιχα, έχοντας κοντά τους σολίστ Ευλαμπία Ντούλα, Στεφανία Παρλάντζα …αλλα και τον Δημήτρη Τσιαβέ καταχειροκροτήθηκαν με ενθουσιασμό και θέρμη από τον κόσμο.

Την συναυλία των Φιλαρμονικών παρακολούθησαν:

Ο σεβασμ. μητροπολίτης Ελασσώνος κ. Χαρίτων, ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Νικ. Ευαγγέλου, οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Ευφροσύνη Καρκαβανίδου – Σκρέτα, Ανέστ. Σερετίδης, Χρυσ. Προβίδα, ο πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Αναστ. Γκατζιούρας, δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων – συλλόγων της Επαρχίας Ελασσόνας, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ελασσόνας κ. Δημ. Οικονόμου, μαέστροι – μουσικοί της ευρύτερης περιοχής του Νομού Λάρισας, πολλοί μουσικόφιλοι και δεκάδες Ελασσονίτες, που απόλαυσαν μια ξεχωριστή εκδήλωση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass