ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΤΟΜΗΣ ΤΗΣ

Αφιέρωμα στην υψίφωνο Φωφώ Κουκουτάρα

Δημοσίευση: 09 Νοε 2015 8:00

Αφιέρωμα στη χαρισματική προσωπικότητα της υψιφώνου Φωφώς Κουκουτάρα διοργανώνουν η Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων, το Δημοτικό Ωδείο και ο Σύλλογος Φίλων της Συμφωνικής Ορχήστρας με αφορμή τα αποκαλυπτήρια της προτομής της καλλιτέχνιδος το Σάββατο 14 Νοεμβρίου και ώρα 8 το απόγευμα στην αίθουσα συναυλιών του Δημοτικού Ωδείου.

Το αφιέρωμα περιλαμβάνει αναφορά στη γεμάτη ενδιαφέρον , χαρές, απογοητεύσεις και επιτυχίες ζωή της καλλιτέχνιδος, μουσικό πρόγραμμα με αγαπημένες της μελωδίες, άριες Βάγκνερ, Μπάχ, Λίντερ του Σούμπερτ, αλλά και το πολυαγαπημένο δημώδες τραγούδι της τιμωμένης «Λαγιαρνί», που θα ερμηνεύσει ο γιός της βαρύτονος Γιάννης Κουκουτάρας με συνοδεία στο πιάνο από το μαέστρο της Συμφωνικής Ορχήστρας Χρ. Κτιστάκη. Το αφιέρωμα θα ολοκληρωθεί με την προβολή ντοκιμαντέρ με θέμα τη ζωή της , καθώς και συνέντευξη της ίδιας.

Να αναφερθεί επίσης ότι ο Γιάννης Κουκουτάρας δώρισε στο Σύλλογο Φίλων της Συμφωνικής Ορχήστρας το αξιόλογο μουσικό αρχείο της μητέρας του, για την υπό ίδρυση Μουσική Βιβλιοθήκη του Συλλόγου, ενώ πρόσφατα ο Σύλλογος δέχθηκε ένα άλλο σπουδαίο μουσικό αρχείο της κ. Πιπίτσας Μπαλάφα, προσφορά της κόρης της Μαρίας Μπαλάφα.

Ο Σύλλογος Φίλων της Συμφωνικής Ορχήστρας καλεί τα μέλη του και το μουσικόφιλο κοινό της Λάρισας να τιμήσουν με την παρουσία τους στο αφιέρωμα, τη μνήμη της Φωφώς Κουκουτάρα.

Καλεί επίσης τα μέλη που δεν έκαναν ακόμη την επανεγγραφή τους καθώς και εκείνους που επιθυμούν να εγγραφούν ως νέα μέλη στο Σύλλογο, να προσέλθουν στο Δημοτικό Ωδείο και στην αίθουσα της ΄Ηβης Βοζαλή την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου και ώρα 6 έως 8.30 το απόγευμα για την εγγραφή τους. 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass