«Χριστουγεννιάτικη Συναυλία» από τη Δημοτική Χορωδία Φαρσάλων

Δημοσίευση: 16 Δεκ 2015 13:19


Με την καθιερωμένη ετήσιαμεγάλη χριστουγεννιάτικησυναυλία θα στείλει τις ευχές της μελωδικά η Δημοτική Χορωδία Φαρσάλων στο φιλόμουσο κοινό της πόλης. Η χορωδιακή εκδήλωση, την οποία διοργανώνει ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης (ΟΠΑΚΠΑ) Δήμου Φαρσάλων στα πλαίσια των εκδηλώσεων του δήμου για τις γιορτινές μέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015 στις 7:30 το απόγευμαστην αίθουσα θεάτρου του Πολιτιστικού Κέντρου Φαρσάλων.

Η Δημοτική Χορωδία Φαρσάλωνθα παρουσιάσειστουςφίλους της χορωδιακής μουσικής μέσα απόένα πλούσιο και συνάμα χαρμόσυνο εορταστικό πρόγραμμα,βυζαντινούς ύμνους, γνωστές χριστουγεννιάτικες συνθέσεις από όλο τον κόσμοκαι κάλαντα από πολλές περιοχές της πατρίδας μας.

Στην εκδήλωση θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση το νέο παιδικό τμήμα της δημοτικής χορωδίας με εξήντα (60) λιλιπούτειους χορωδούς. Το φωνητικό σύνολο δημιουργήθηκε με πολύ μεγάλη συμμετοχή και ενθουσιασμό τον περασμένο Οκτώβρη με σκοπό να φέρει σε επαφή με τον κόσμο της πολυφωνικής μουσικής νέες και νέους και να τους προετοιμάσει για να στελεχώσουν το μεγάλο τμήμα της χορωδίας.

Τα χορωδιακά σύνολα πλαισιώνει μικρό ορχηστρικό σύνολο αποτελούμενο από καθηγητές μουσικής και ταλαντούχους μαθητές. Τη διδασκαλία της χορωδίας και καλλιτεχνική διεύθυνση της παράστασης έχει ο μαέστρος Κωνσταντίνος Μάτης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass