ΑΝΟΙΓΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΗΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ 40 ΕΚΘΕΤΩΝ

17η Οικολογική Γιορτή Καρδίτσας

Δημοσίευση: 21 Σεπ 2017 16:09

ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Με τη συμμετοχή 40 εκθετών από ολόκληρη τη χώρα ανοίγει τις πύλες της σήμερα, στο άλσος του Παυσιλύπου, η Πανελλαδική Εκθεσιακή Αγορά Πιστοποιημένων Βιολογικών Προϊόντων, Χειροτεχνίας και Οικολογικών Δραστηριοτήτων που θα λειτουργήσει στο πλαίσιο της 17ης Οικολογικής Γιορτής Καρδίτσας,

η οποία οργανώνεται από την ΟικόΣφαιρα (Κίνηση για τον άνθρωπο, το περιβάλλον και την ποιότητα ζωής).
Η φετινή Γιορτή, που αφιερώνεται στις φιλοπεριβαλλοντικές πρακτικές καλλιέργειας, τελεί υπο την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και γίνεται σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας, τον Δήμο Καρδίτσας,  το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct Καρδίτσας, την Αναπτυξιακή Καρδίτσας, Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία Ο.Τ.Α., το ΤΕΙ Θεσσαλίας και το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Μουζακίου.  Χορηγοί επικοινωνίας: ΕΡΤ3, ΕΡΤ Βόλου και ΕΡΤ Λάρισας.
Συνολικά θα λειτουργούν 46 περίπτερα (κάποιοι συμμετέχουν με διπλά), ενώ για άλλη μια φορά η συμμετοχή υπήρξε πολύ μεγάλη, γεγονός που καταδεικνύει τη δυναμική του θεσμού.
Η Εκθεσιακή Αγορά θα είναι ανοιχτή για το κοινό από τις 6.00 το απόγευμα (της Πέμπτης 21/9) και τα επίσημα εγκαίνια θα γίνουν στις 8.30 το βράδυ. Παρουσιάζει ο δημοσιογράφος Γιώργος Μπανάτσας.
Η 17η Οικολογική Γιορτή Καρδίτσας θα διαρκέσει μέχρι και την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου και εκτός από την Πανελλαδική Εκθεσιακή Αγορά περιλαμβάνει και ένα πλήθος από παράλληλες εκδηλώσεις, όπως ομιλίες – συζητήσεις, εργαστήρια, οικολογικά και καλλιτεχνικά δρώμενα και δράσεις για μικρούς και μεγάλους.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass