Βρέθηκε νεκρός μέσα σε λίμνη αίματος

Θύμα διαρρηκτών 82χρονος στη Ζηλευτή

Δημοσίευση: 09 Ιουν 2018 16:28

ΤΡΙΚΑΛΑ
Συγκλονίζει η τραγωδία στη Ζηλευτή Τρικάλων όπου ένας 82χρονος άνδρας βρέθηκε νεκρός μέσα σε μία λίμνη αίματος, καθώς είχε δεχτεί πολλαπλά χτυπήματα στο κεφάλι.

Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν πως ο 82χρονος έπεσε θύμα διαρρήκτη ή διαρρηκτών που δε δίστασαν να τον σκοτώσουν για να ολοκληρώσουν ανενόχλητοι το έργο τους. Το άψυχο σώμα του ηλικιωμένου εντόπισε η οικιακή του βοηθός όταν πήγε στο σπίτι χθες Παρασκευή για τις καθημερινές της εργασίες. Αμέσως αντιλήφθηκε πως είχε παραβιαστεί το παράθυρο της αγροικίας και κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά. Με το που μπήκε μέσα και αντίκρισε αιμόφυρτο τον άτυχο ηλικιωμένο, ειδοποίησε την αστυνομία. Επί τόπου έσπευσαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Θεσσαλονίκης και του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών Λάρισας. Όπως ανέφερε η ΕΡΤ, το όργανο της δολοφονίας ήταν κατά πάσα πιθανότητα μεταλλικός λοστός, καθώς ο άτυχος άνδρας έφερε συνθλιπτικά κατάγματα στο κεφάλι του. Σημειώνεται πως ο άτυχος ηλικιωμένος ήταν συνταξιούχος του ΟΓΑ και όλη του τη ζωή ασχολείτο με τον αγροτικό τομέα. Στην αγροικία έμενε μόνος του τα δύο τελευταία χρόνια, ενώ μόλις δύο μήνες νωρίτερα είχε χάσει τη σύντροφο της ζωής του, με τις δύο κόρες του να διαμένουν στα Τρίκαλα και τη Θεσσαλονίκη. Στην Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων έχουν προσαχθεί δύο άτομα με τους αστυνομικούς να τους ανακρίνουν για πιθανή σχέση τους με το θύμα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass