ΣΕΦΑΑ: Στο επίκεντρο τα νέα τμήματα σε ευρεία σύσκεψη

Συμφωνία 4 βουλευτών με την πρόταση του κοσμήτορα για το νέο Πανεπιστήμιο

Δημοσίευση: 18 Ιουλ 2018 15:37

ΤΡΙΚΑΛΑ  (Της ανταποκρίτριάς μας)
Δίωρη σύσκεψη στις εγκαταστάσεις της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΣΕΦΑΑ) πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί, μετά από πρόσκληση του Κοσμήτορα της ΣΕΦΑΑ προς τις πολιτικές αρχές του Ν. Τρικάλων.

Με πρόταση του Κοσμήτορα, η συζήτηση επικεντρώθηκε στα θέματα που σχετίζονται με τη ΣΕΦΑΑ και με τα νέα Τμήματα που θα ενταχθούν στη νέα Σχολή με έδρα τα Τρίκαλα. Οι τέσσερις Βουλευτές και ο Αντιπεριφερειάρχης, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΣΕΦΑΑ, συμφώνησαν να υποστηρίξουν την πρόταση της ΣΕΦΑΑ που είναι: Μαζί με το ΤΕΦΑΑ και το Τμήμα Διαιτολογίας και Διατροφής με έδρα τα Τρίκαλα, στην ίδια Σχολή (1) να ενταχθεί και το Τμήμα Φυσικοθεραπείας, και (2) να δημιουργηθεί νέο Τμήμα Διεθνών Σπουδών στον Αθλητισμό, Υγεία και Ποιότητα Ζωής με έδρα τα Τρίκαλα. Στη συζήτηση εξετάσθηκαν και θέματα υποδομών για τα νέα Τμήματα, η επάρκεια των υφιστάμενων εγκαταστάσεων και το γυμναστήριο στο χώρο της ΣΕΦΑΑ.
Οι Βουλευτές, συμφώνησαν να συζητήσουν σε χωριστή συνάντηση μεταξύ τους καθώς και με τον Υπουργό Παιδείας τη δυνατότητα δημιουργίας επιπλέον νέων Τμημάτων στα Τρίκαλα που μπορεί να σχετίζονται με τη ΣΕΦΑΑ ή με άλλες Σχολές, καθώς και των διετών προγραμμάτων σπουδών στα οποία επίσης θα φοιτά ένας μεγάλος αριθμός σπουδαστών.
Συμμετείχαν οι Bουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Τρικάλων, κ.κ. Παπαδόπουλος, Σιμορέλης, Δριτσέλη, ο Βουλευτής της ΝΔ Ν. Τρικάλων κ. Σκρέκας, ο Αντιπεριφερειάρχης Ν. Τρικάλων κ. Μιχαλάκης, ο Κοσμήτορας της ΣΕΦΑΑ-ΠΘ κ. Παπαϊωάννου και το μέλος της Κοσμητείας της ΣΕΦΑΑ κ. Διγγελίδης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass