Υποδέχτηκαν πρωτοετείς φοιτητές των ΤΕΦΑΑ

ΞΕΝΑΓΗΘΗΚΑΝ ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ

Δημοσίευση: 04 Οκτ 2018 15:58

ΤΡΙΚΑΛΑ
Το ΤΕΦΑΑ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας υποδέχεται και καλωσορίζει θερμά τους πρωτοετείς του φοιτητές με μια ξενάγηση στις εγκαταστάσεις του Τμήματος, στα εργαστήριά του καθώς και στις αθλητικές εγκαταστάσεις που χρησιμοποιούνται στην πόλη των Τρικάλων.

Φέτος για πρώτη χρονιά, το ΤΕΦΑΑ ΠΘ αποφάσισε να ξεναγήσει και τους γονείς των φοιτητών στις εγκαταστάσεις του και να τους μιλήσει για το τμήμα στο οποίο θα φοιτήσουν τα παιδιά τους, θέλοντας με τον τρόπο αυτό να τιμήσει την ουσιαστική συνεισφορά του ρόλου του γονέα στην επιτυχία αυτή και να τους στηρίξει στην προσπάθειά τους. Τους γονείς των φοιτητών καλωσόρισαν ο Κοσμήτορας της ΣΕΦΑΑ ΠΘ καθηγητής Παπαϊωάννου Αθανάσιος καθώς και οι διευθυντές των μεταπτυχιακών προγραμμάτων και στη συνέχεια ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις του Τμήματος όπου τους έγινε μια σύντομη παρουσίαση των εργαστηρίων.
Το ΤΕΦΑΑ ΠΘ τίμησε με την παρουσία του ο δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου, ο οποίος καλωσόρισε με θερμά λόγια γονείς και φοιτητές στην πόλη των Τρικάλων.
Οι φοιτητές πήρανε μια πρώτη γεύση από το Τμήμα στο οποίο θα φοιτήσουν τα επόμενα τέσσερα χρόνια και στο τέλος της ημέρας, με ζωντανή μουσική από μουσικό σχήμα της Σχολής, γνωρίστηκαν μεταξύ τους στον εξωτερικό χώρο του ΤΕΦΑΑ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass