Αρωγός στο πρόγραμμα Erasmus «Ε.R.U.D.I.T.I.O.N.»

Συνάντηση εργασίας στην Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας

Δημοσίευση: 09 Δεκ 2019 22:09

Συνάντηση εργασίας για το διετές πρόγραμμα διδασκαλίας Ε.R.U.D.I.T.I.O.N. πραγματοποιήθηκε στην Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας. Πρόκειται για το Ευρωπαϊκό πρόγραμμα ανταλλαγής μαθητών Λυκείου με τίτλο «English Radically Unifying Didactics In Teaching

In - Formally or Not», το οποίο πραγματεύεται τη διδασκαλία της Αγγλικής τυπικής και άτυπης μορφής εκπαίδευσης μέσα από τη λογοτεχνία. Στο πρόγραμμα Erasmus συμμετέχουν συνολικά τέσσερα σχολεία από την Ελλάδα, την Ισπανία, την Τουρκία και την Ιταλία, με συντονιστικό σχολείο το ΓΕΛ Προαστίου και αναμένεται να ξεκινήσει τον Φεβρουάριο του 2020. Στη συνάντηση παρευρέθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας κ. Κωνσταντίνος Νούσιος, η υπεύθυνη συντονισμού του προγράμματος και καθηγήτρια Αγγλικής Φιλολογίας στο ΓΕΛ Προαστίου και πρόεδρος της Τ.Κ. Προαστίου κα Αθανασία Κρικώνη, μαζί με τις αντίστοιχες υπεύθυνες εκπαιδευτικούς από τα σχολεία Escuela de Arte y Superior de Diseno de Corella (Ισπανία), Hatay Fen Lisesi (Τουρκία) και Liceo Scientifico Galileo Galilei (Ιταλία). Συζητήθηκε ο τρόπος συνεργασίας και συνδρομής της Π.Ε. Καρδίτσας στην υλοποίηση του προγράμματος, το οποίο περιλαμβάνει φιλοξενία μαθητών στην περιοχή μας (και αντίστοιχα στις χώρες υποδοχής), όπως επίσης η διαχείριση εργασιών και ο καταμερισμός αρμοδιοτήτων για τον καλύτερο βαθμό ετοιμότητας και παροχής υπηρεσιών.

ΚΑΡΔΙΤΣΑ (Του ανταποκριτή μας Φωτ. Καραγιάννη)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass