Υπερθέαμα στη λήξη του Χορωδιακού Φεστιβάλ Καρδίτσας

Δημοσίευση: 09 Δεκ 2019 22:32

 Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το 37ο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ Καρδίτσας, που πραγματοποιήθηκε στην Καρδίτσα και στο Μουζάκι. Πλήθος κόσμου και οι αρχές του τόπου έδωσαν το παρών τόσο στο KIERION, όσο και στο MOUZAKI PALACE για να ακούσουν

καταπληκτικές χορωδίες απ’ όλα τα μέρη της Ελλάδας. Ήταν μια μουσική μυσταγωγία κι ένα μουσικό ταξίδι απείρου κάλλους. Επιμορφωτικό, παιδαγωγικό με επίκεντρο το τελειότερο όργανο, τη φωνή του ανθρώπου. Στο πλαίσιο του 37ου Διεθνούς Φεστιβάλ Χορωδιών Καρδίτσας, παρουσία των αρχών του τόπου και πλήθους κόσμου, ο παρουσιαστής του Φεστιβάλ Αλέξης Κωστάλας, αποτέλεσε το κεντρικό πρόσωπο με τις όμορφες καλλιτεχνικές και εκπαιδευτικές παρεμβάσεις. Το Διεθνές Φεστιβάλ Καρδίτσας, αξίζει να σημειωθεί, ότι αποτελεί μια σημαντική τομή για την αισθητική αγωγή και τον πολιτισμό της Ελλάδος, της Περιφέρειας Θεσσαλίας και ειδικότερα της Καρδίτσας. Το Διεθνές Φεστιβάλ Καρδίτσας οργανώνεται από το 1983, υπό την αιγίδα των Υπουργείων Πολιτισμού και Παιδείας, με τη συμβολή της Ιεράς Μητρόπολης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων, της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας, του Δήμου Καρδίτσας, του Δήμου Μουζακίου, του Επιμελητηρίου Καρδίτσας και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Χορωδιών και Διευθυντών Χορωδίας. Χαιρετισμούς και ευχές απέστειλαν ο πρωθυπουργός, η υπουργός Πολιτισμού, ο γενικός γραμματέας Σύγχρονου Πολιτισμού, μητροπολίτες, οι βουλευτές του Νομού, ενώ παρευρέθηκαν και χαιρέτισαν ο αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας κ. Κώστας Νούσιος, ο δήμαρχος Μουζακίου κ. Φάνης Στάθης καθώς και εκπρόσωποι των Φορέων που συνέβαλαν στη διοργάνωση.

ΚΑΡΔΙΤΣΑ (Του ανταποκριτή μας Φωτ. Καραγιάννη)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass